GAĆICE NA RECKU

Eko Taxi Vranje

U boljim radnjama u gradu od skoro možete da kupite markirane gaćice „na recku“. Dogovor sa prodavcem o odloženom plaćanju je potpuno isti kao i kod kupovine hleba, mleka i cigareta u komšijskim bakalnicama – transakcija odomaćena u srpskom folkloru.

Da li kupovina donjeg veša „na recku“ znači da je tolika hića da se „udari recka“?  I da li kupovina gaćica na odloženo zapravo predstavlja strah da se „markirani“ seks nikako ne odloži? Kada si u prilici da kupiš intrigantan donji veš „sa pedigreom“, za koga ovoga puta nije važno da li je baš 100% pamučan, moglo bi se reći da je u pitanju, pod A neshvatljivo dobra prilika, ili pod B službeni put u najavi.Žene obično porazmisle o vešu finijeg kvaliteta, da otkriva, ali i da sakrije gde treba (bar za početak). Žena bira veš misleći o tome šta muškarac želi, a to je sloboda. Najintrigantniji tip ženskih gaćica je „g-traka“. To je minijatura u svetu donjeg veša, a sastoji se od trakica koje pridržavaju prednji trougao. Pozadi, osim trakice-ništa. Često ih nazivaju tangama, ali molim vas budimo precizni, ipak je ovo krajnji stepen minimalizma. Funkcionišu po principu manje je više. Era „tangomanije“ ne prestaje, uprkos ginekološkim savetima protiv nevaljalih trakica i trouglića. To je na neki način i razumljivo jer su tange sveti gral muške seksualne radoznalosti. I fantazije, da dodam. I žene to dobro znaju. Uživaju i mame svojom tajnom slobodom. Nije da su muškarci neobavešteni o vrstama ženskih gaćica, ali čujem da, kadgod im moja pozadina otme uzdah, tiho promrmljaju: “mmm, tange…“,iako nosim bokserice, doduše od čipke.

Kada muškarac sebi kupuje veš onda on porazmisli oko prepoznatljive etikete i sugestivnog dezena. Ako u modi bela boja postaje  svemoćna i uviverzalna, da li je animal dezen donjeg veša novi iscelitelj seksualnih dnevnih frustracija? Davnih osamdesetih bi se reklo da to ima smisla, dok je živahni Rod Stjuart pevušio !!!!!!!„Do you think I’m sexy?“!!!!! i skakutao u tigrastim gaćama. Najnovija kolekcija muških gaća donosi animal dezen-sa pandama!? Zagledam onaj veš. Fino, kvalitetno, ali ove bucmaste, mekane pande kao iz nekog crtaća nisu mi utele ni uzdah. Ako se uhvatim za stari trgovački princip „što u izlogu- to u radnji“, kako bi tek bilo da je dizajner odlučio mi se sa muških gaća osmehuje lenjivac? Dakle,ovi modni trendovi ne stimulišu žene da uživaju u muškoj smelosti. Kako god, oduvek sam cenila muškarce čvrstog stava, moćnih ideja, prodorne prirode i nepresušne inspiracije. Zato, zašto da ne: živela kupovina gaća na recku!  • Ostavi komentar