Cela Srbija je skrivena kameraNajpre je novosađanka Branka Knežević (36) bivša manekenka, uputila SMS premijeru Srbije Ivici Dačiću. Lažno se predstavila kao voditeljka TV enisije „Opušteno sa…“ i zamolila ga da joj bude gost. Premijer je lično prihvatio poziv. Snimanje obavljeno, ali ne za potrebe emisije, već za TV projekt „Nemoguća misija“, koja se do sada našalila sa više javnih ličnosti. Kao „bos kroz trnje“, u emisiji je prošao i premijer Dačić, ali je dao(!) saglasnost da se ona emituje.

Par dana pred emitovanje, „Nemoguća misija“ je najavljena onim insertom koji su na društvenim mrežama videli milioni gledalaca širom sveta!!! Od tog trenutka stvari su se okrenule za 180 stepeni.Javna scena u Srbiji ovaj čin proglasila je skandalom. Skrivena kamera i blam sa premijerom, doprli su na prve strane novine i popunile prve minute ne samo informativnih TV emisija. Istoga dana u zaštitu Dačića najpre staje policijski sindikat. Zatečen(?) reakcijama, premijer zahteva istragu!? Sutradan premijerov savetnik za nacionalnu bezbednost Ivica Tončev, pismom producentu Goranu Markoviću, zabranjuje najavljeno emitovanje „Nemoguće misije“. Kapak!

Tada je nacija shvatila ono što do tada nije znala – da su neke tamo ženske gaćice, koje u datom trenutku nisu bile na svom mestu, ugrozile nacionalnu bezbednost Srbije. U zaštitu nacionalnih interesa hitro je stala i RRA preporukom emiterima da se „uzdrže od emitovanja sličnih sadržaja“. Produkciji „Nemoguće misije“ nije ništa drugo preostalo nego da se oglasi saopštenjem u kome se kaže da su autori projekta imali nameru da se malo našale sa premijerom jer je i on „živ čovek“. Ustvari, autori projekta bolji komercijalni dar nisu mogli da očekuju ni od Boga, a „voditeljka“ emisije od sada će na estradnoj berzi imati cenu najmanje pet puta veću. A gladni, setva i žetva čekaju u redu. Biće da je cela Srbija samo jedna skrivena kamera.  • Ostavi komentar