ŠTIKLE U KREVETU

Eko Taxi Vranje

Niko ne može tako da vas oda i razgoliti pred očima čaršijske javnosti kao vaše rođene štikle. Butine, gležnjevi, nalakirani nokti – sve se stislo u bezobraznim štiklama.

Kada žena počne da kidiše na izloge sa cipelama, znači da je kucnuo čas za prolećno osveženje. Ako dobrostojeći mušakrac svoje nedostatke nadomešta besnim automobilom, onda štikle mogu da buduprodužetak ženskog samopouzdanja, naravno u sezoni primanja plate.Seksualna privlačnost samim štiklama je čist fetišizam, da se razumemo. Ali, štikle u krevetumogu da oživeučmalu krevetsku atmosferu i probude iz zimskog sna.Neka se desi neki dribling strasti na terenčetu zadovoljstva, pa proleće je!

Visoke štikle su smrt za niske muškarce. Razotkrivaju svaki centimetar koji nedostaje gospodinu pored naštiklane. Poneki se,u nedostatku prirodne građe, spašavaju stajući na svoj novčanik, pa se puno i ne primeti. Šušnuće se u prolazu kako je ona viša „za glavu“ i tako to…

Ima jedna vrstaprofitabilnih elegantnih štikli u koje se upada preko odskočne daske , tj. gazeći po jakim leđima. Čist sado-mazo! Odatlena stepenik više, pa više imic po micštiklama se stigne u žižu interesovanja. Samo ovako stabilne štikle mogu da otkriju nove horizonte, pogled na dnevne koještarije iz ptičije perspektive. One se ne kupuju, one se dodeljuju za, soproštenjem, zasluge.

Ali kada na štikle noge nisu navikle, frka-panika, miriše na izdaju! Na krilima naštiklanog samopouzdanja, prolete hodnicima i ovim našim asfaltom, da čovek ne zna kome je teže, nogama ili asfaltu. Naravoučenije: svaka štiklica traži svoju nožicu! Nije u Pepeljiginu cipelicu moglo da uđe bilo čije stopalo. A kamo li onih zlotvora i rugoba od maćehinih kćeri?! Horor.

U žensko samopouzdanje se najpre posumnjakada štikle „sve po spisku“ skrenu pažnju dami,dok ih šeta duže od dva sata po čaršijskoj kaldrmi. Ali, ne, nema predaje! Kada stopala zavrište, damski se stisnu zubi i gazi, tj. više se nabada, kao na štulama. U tom slučaju, ja od dva zla uvek biram gore. Za sve pare, nema izuvanja!

Još gore: Istraživači su nedavno pokazali da se žene koje redovno doživljavaju orgazme kreću gipkije, energičnije, njišu kukovima, korak im je duži, hod senzualan, opušten, čak i na štiklama. Po tome, seksolozi mogu da zaključe i koliko su žene zadovoljne seksualnim životom! Skoro stoprocentnom preciznošću pogađaju koje su žene više puta bile zadovoljene!

Eee, to se zove izdaja! Štikle izdajice!

I tako me izuše „na keca“…  • Ostavi komentar