Četvrti rođendan portala InfoVranjske: Istina nema cenu!Portal InfoVranjske.rs u sredu, 22. decembra, oboležava četiri godine od osnivanja.

Naš portal osnovan je 22. decembra 2017. godine, kao prvi medij nevladinog sektora na jugu Srbije, posle nasilnog gašenja novina „Vranjskih“ krajem septembra te godine.Osnivač portala je NVO Tim za razvoj i integracije, organizacija nevladinog sektora osnovana 2004. godine. U prethodne tri godine Info Vranjske su izrasle u najčitanij, najrelevantniji i najuticajniji medij u Pčinjskom okrugu.

Pored uspešnog portala pokrenuli smo i podcast „InfoVranjske“, Instagram stranicu naše portala, opremili prostorije.U ovoj godini portal InfoVranjske.rs doživeo je veliki gubitak, kada je preminuo osnivač i glavni i odgovorni urednik Saša Stojković Babačko.

Pred nama je težak put, napustio nas je naš najbolji član. Bez njega sve ovo ne bi bilo moguće. Ali bez obzira na sve InfoVranjske.rs nastavljaju tamo gde je on stao. Naš cilj je ostao isti – Objetivno izveštavanje građana Vranja i Pčinjskog okruga – rekao je novi glavni i odgovorni urednik portala InfoVranjske.rs, Mihajlo Stojković.

Ispred nas je mnogo poslova, ali nijedan posao ne bi bio moguć bez našeg glavnog patnera – naših čitaoca.

Samo zajedno možemo da nastavimo borbu za časno izveštavanje o položaju svih građana Pčinjskog okruga – završio je Stojković.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Bugarin bosilegrad 22/12/2021
    2. Beba Kanački 22/12/2021
    3. Zorica 23/12/2021

    Ostavi komentar