Cara DUŠANA: RASKOPAVANJE samo TRI meseca nakon ASFALTIRANJAStanovnici ulice Cara Dušana obavestili su portal InfoVranjske.rs o raskopavanju ove saobraćajnice samo tri meseca nakon njenog asflatiranja.

Ovaj sada već tradicionalni manir gradske vlasti, dogodio se jutros kod Okružnog zatvora u Vranju.Ulica Cara Dušana bila je među prvim saobraćajnicama u gradu koja je bila raskopana zbog nacionalnog projekta „Čista Srbije“.

Od raskopavanja, uređenje ove ulice obeležio je jedan automobil koji je propao na sred ulici, tik ispod Osnovnog suda u Vranju.Taman kada smo pomislili da je sve završeno, ulica je ponovo raskopana, kažu stanovnici ovog dela grada.

Iako portal grada Vranja objavljuje promotivne tekstove gradonačelnika Milnekovića koji zajedno sa svojim saradnicama šeta po „vrelom asflatu“, stvarnost je malo drugačije.

Ali ko će objasniti narodu, zašto je kompanija iz Beograda radila ulice u Vranju, zašto ta kompanija nije vratila ulice u prvobitno stanje, zašto nakon menjanja kanalizacione mreže građani imaju više problema nego pre rekonstukcije, zašto građani Vranja nemaju pravo da žive kao ostatak sveta u 21. veku?

Ali, kao i uvek do sada, gradonačelnik Milenković gostovaće na svojim televizijama, gde će govoriti kako rade sve što je u njihovoj moći samo da problem bude rešen.

Ali AVAJ, građani i vlast očigledno imaju različite probleme…

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Bratche 01/12/2022
    2. Paparazzo 01/12/2022
    3. Luka 01/12/2022
    4. Boza 02/12/2022

    Ostavi komentar