Bunuševačko groblje: Asfaltiraj – pa da sečem!Skoro asfaltirana staza na Bubuševačkom groblju, na lokaciji između nove crkve i barake u kojoj je sveštenička kancelarija, „isečena“ je radi kopanja za kanalizaciju.

Lično sam bio prisutan kada je radnik firme „Saba Belča“ iz Preševa zadužen za sečenje asfalta, doviknuo vozaču na mašini za asfaltiranje „asfaltiraj, pa da sečem“, jer tu treba da kopaju za kanalizacione cevi, oni, dakle, prvo asfaltiraju, pa kopaju za kanalizaciju“, ogorčen je Stanojković.Po njegovim rečima, “ trebalo je raditi obrnutim redom“.

Ne ide mi u glavu da prvo asfaltiraju, pa onda kopaju za podzemne instalacije i to na groblju, ali ti su uradili i u Kosovskoj ulici od mosta na Sobinskoj reci pa do groblja, pa sada ko zna kako će da asfaltiraju, pita se Stanojković.Branislav Stanojković na kraju zaključuje „da mu je tek sada jasno zašto je Vučić, 14. marta prilikom boravka u Vranju, do Industrijske zone u Bunuševcu išao drugim putem, a ne kroz Kosovsku ulicu“.

Predsednik Srbije je išao ulicom Proleterskih brigada, Neradovačkim putem, do obilaznice, pa odatle do „Teklasa“, nisu smeli da ga puste da kroz Kosovsku stigne do Bunuševca, da se ne šokira kada vidi kako izgleda ova važna ulica, kaže Stanojković.

S. Kostić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Srećko 08/04/2022
    2. Darko 08/04/2022
    3. Вр 08/04/2022
    4. Boban 10/04/2022

    Ostavi komentar