Bujkovski most: Raskrsnica PROTIV VodovodaHavarija na mreži fekalne kanalizacije na raskrsnici kod Bujkovskog mosta, koja se dogodila u jutranjim satima u ponedeljak devetog januara, ponovo je izazvala izlivanje fekalija i smrad u neposrednom okruženju i susednim ulicama, saznaju InfoVranjske.rs na licu mesta.

Fekalna tečnost iz šahte na kontaktu pomenute raskrsnice i ulice Vojvode Mišića sliva se niz Nemanjinu ulicu, a vozila je dalje razlivaju u Cara Dušana, Karađorđevoj, Nemanjinoj i Makedonskoj ulici.Ekipa vranjskog „Vodovoda“ sa mehanizacijom je na terenu od 9,30 sati i započela je sanaciju havarije na lokaciji na kojoj su stalno prisutni više meseci.

„Zadovoljni“ smo, izdržala je ova raskrsnica skoro dve nedelje bez fekalija, pa malo li je, ironičan je stanovnik Vojvode Mišića, aludirajući na poslednju havariju na pomenutoj raskrsnici koja se dogodila 27. decembra 2022. godine.Ni smo Vranjanci nezahvalni, pa zadnja havarija sa izlivom fekalija se desila „prošle godine“, a sada smo svedoci da je u novoj godini ovo prvi kvar na kanalizaciji, satiričan je slučajni prolaznik.

Podsećamo, tokom decembra izlivanje fekalne kanalizacije je trajalo dve nedelje, zadnja havarija u novembru bila je 30. novembra, pa je raskrsnica kod Bujkovskog mosta s pravom stekla epitet „nepobediva“ i „ukleta“, označena kao najveći mučitelj vranjskog „Vodovoda“.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Kole 09/01/2023
  2. Kole 09/01/2023
  3. Slobodan 1 09/01/2023
  4. Član partije 09/01/2023
  5. Slobodan 1 09/01/2023

  Ostavi komentar