Bujkovski most protiv DistribucijeStanovnici dela gradaoko Bujkovskog mosta, sa ulicama Nemanjinom, Makedonskom, Vojvode Mišića i ostalim, ogorčeni su na vranjsku Elektrodistribuciju zbog stalnih nestanka struje od devet do 17 sati, pa zbog nastale štete nameravaju da tuže tu firmu, prenose meštani.

Po njihovim rečima, „struja nestaje svakodnevno od devet do 17 sati poslednje dve nedelje, pa su „pukli“ frižideri i zamrzivači, a namirnice se kvare“.Tužiću Distribuciju, ovo je skandalozno, frižider se pokvario, pojedine namirnice sam morao da bacim, a nema nikakvog obaveštenja zašto se to događa u ovom delu Vranja, oko Bujkovskog mosta i u susednim ulicama – žali se žitelj tog dela grada.

Red za plaćanje struje u EDB-u FOTO Info Vranjske

Građani koji žive u ovom delu Vranja, malo je reći, ogorčeni su na Elektrodistribuciju.Ne mogu da verujem da već dve nedelje struja nestaje ujutru i sedam-osam sati živimo kao u srednjem veku, trebalo bi bar da nas obaveste i obrazlože zašto se to dešava – u čudu je stanovnik Bujkovskog mosta.

Veći broj građana ovog dela Vranja najavljuje tužbe protiv Elektrodistribucije sa odštetnim zahtevima zbog nastale štete, a neki su angažovali i advokate.

S. Kostić

Ima li neko ODGOVORAN što je Vranje U MRAKU?

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. BUJKOVSKI MOST 26/08/2021
    2. MOST 26/08/2021
    3. SavaTalimat 26/08/2021

    Ostavi komentar