Brnabić i vranjski SNS: Tragikomedija OMILJENE premijerkeAna Brnabić, premijerka Srbije, da nije bila na sastanku u Gradskom odboru SNS u Vranju nikada ne bi saznala «da je najomiljenija politička ličnost baš u Vranju», javlja portalu InfoVranjske izvor iz odbora vranjskih naprednjaka.

Po ovom izvoru, «lokalni funkcioneri SNS u Vranju na sastanku sa Anom Brnabić pokazali su i dokazali da su nekrunisani kraljevi poltronstva, rekavši premijerki da je omiljena u ovom gradu».Nastavivši u istom stilu epitet «omiljenosti» pripisali su i gradonačelniku Vranja Slobodanu Milenkoviću uz dodatak svojstva božanstva, istovremeno hvaleći lokalnu vlast na sav glas, a ističući zadovoljstvo građana njenim radom – navodi izvor portala.

Obor za doček premijerke FOTO Promo

Izvor InfoVranjskih potencira «da su lokalni čelnici SNS, od funkcionera stranke i gradske vlasti, pa do savetnika, hvaleći vladavinu SNS u stvari branili sebe i «svoju decu», prve zbog višestrukih prihoda, a druge, jer su uhljebljeni u lokalnom javnom sektoru».Svi su se trudili da govore o tzv. «kapitalnim investicijama» u Vranju, zaslugama državne vlasti za razvoj juga Srbije, ali o radnicima «Geoksa» nije bilo reči, o njihovim platama, uslovima na radu, dolazećoj nezaposlenosti, demografskoj postoši vranjskog kraja, nedostatku investicija, lošem stanju lokalne infrastrukture… – nabraja izvor portala.

Konačno, zajednički zaključak «da je premijerka zadovoljna onim što je čula u prostorijama SNS u Vranju» više govori i o njoj, ali i o domaćinima koji su fingiranjem stvarnosti pokušali da ubede građane juga Srbije da bolje od njih znaju kako oni žive».

S. Kostić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Radnica 27/07/2021
  2. ZC 27/07/2021
  3. Trafikant 27/07/2021
  4. Jes 27/07/2021
  5. Ljuba 28/07/2021
  6. Majka, nisam cale 28/07/2021

  Ostavi komentar