BOSKE POMIRITELJ vranjskih naprednjakaDragan Stevanović Boske, državni sekretar u Ministarstvu privrede i koordinator SNS za Pčinjski okrug, iskazao se u ulozi pomiritelja vranjskih naprednjaka iza kulisa izborne skupštine Gradskog odbora, održane u subotu 1. oktobra u Vranju, javlja portalu InfoVranjske izvor iz vranjskog odbora stranke.

Skupština vranjskih naprednjaka: Bulatović ipak u blagoj prednosti?Boske se „propisno rastrčao“ u restoranu „Ponte Bjanko“ gde je održan postizborni skup vranjskih naprednjaka.

Stevanović je insistirao na makar i formalnom jedinstvu SNS u Vranju, upozoravajući pre svih Slavišu Bulatovića, poslanika i predsednika GrO SNS, i gradonačelnika Vranja Slobodana Milenkovića da nije dobro da se u iščekivanju bliskih izbora iznose u javnost interne stvari stranke – navodi izvor portala.Boske je sugerisao vodećim ličnostima SNS u Vranju da mora da prestane „prepucavanje unutar stranke preko medija“.

Posebno iz tog „prepucavanja“ valja isključiti upotrebu nepodobnih medija, to mnogo šteti stranci i njenom ugledu, što se moglo videti na primeru avgustovskih događanja u Zdravstvenom centru u Vranju, kada su „mrziteljski“ mediji seirili zbog sukoba između istaknutih ličnosti stranke u Vranju – ističe izvor InfoVranjskih.

Prva stranačka liga na jugu FOTO FB

Prvi naprednjak Pčinjskog okruga je imperativno zatražio da u kampanju među građanima moraju biti zajedno vodeći ljudi SNS u Vranju.

Na svim događajima funkcionerske kampanje vranjskih naprednjaka Bulatović i Milenković moraju biti zajedno i tu nema druge, jer se ne sme lokalnoj javnosti dati ni najmanji nagoveštaj da postoje frakcije i sukob između njih u stranci – napominje izvor portala koji se nalazio u blizini „pomiritelja“ Stevanovića i čelnika SNS u Vranju.

Po njegovim rečima, na kraju, „Boske je apelovao da se krene u žestoku aktivnost na terenu, jer to zahteva vrh stranke koji je baš zbog jedinstvenog nastupa u izbornoj kampanji odložio izborne skupštine gradskih i opštinskih odbora za maj 2022. godine“.

S. Kostić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Svasta 08/10/2021
  2. Vranjanac 08/10/2021
  3. Racko 08/10/2021
  4. teča 08/10/2021
  5. Vasko 08/10/2021
  6. Sns 08/10/2021
  7. propalica 08/10/2021
  8. Simpovac 08/10/2021
  9. Uragan je krenuo 08/10/2021

  Ostavi komentar