Boske MEŠETARI u četiri odbora RADIKALA na juguDragan Stevanović Boske, državni sekretar u Ministarstvu privrede i koordinator SNS za Pčinjski okrug, direktno se meša u personalni izbor u četiri opštinska odbora Srpske radikalne stranke (SRS), saznaju InfoVranjske iz izvora u redovima radikala u Vladičinom Hanu i Bosilegradu.

Po ovim izvorima, «Boske se meša u izbor kadrova u opštinskim odborima SRS u Surdulici, Vladičinom Hanu, Bosilegradu i Preševu, a u odborima u Vranju, Bujanovcu i Trgovištu radikali to nisu dozvolili, pa je Surduličanin, bivši radikal, sada naprednjak, «izvisio».Stevanović sa svojima u Surdulici FOTO FB

Izvor naglašava «da Boske koristi stare veze još za svog radikalskog zemana do 2014. godine, kada je «neočekivano» postao član SNS».

Stevanović je u SRS bio skoro 20 godina, poznaje ljude, prilike, sa mnogima je i dalje blizak, posebno u Surdulici, Vladičinom Hanu i Bosilegradu, a u Preševu koristi lokalne naprednjake – navodi izvor InfoVranjskih.Boske, dakle, nikako ne može bez svoje prve ljubavi, Srpske radikalne stranke, pa zato u manjem opsegu, a više s pozicija vlasti, moći i položaja, želi da odlučuje o kadrovskim rešenjima u opštinskim odborima SRS.

Tamo gde može, naravno, a tamo gde ga neće, u Vranju, Bujanovcu i Trgovištu, od tog igrokaza neće biti ništa!

Boske se izgleda potpuno poistovetio sa svojim liderom Aleksandrom Vučićem, sve bi da stavi pod kontrolu i opservaciju, zlu ne trebalo!

S. Kostić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Bivša prijateljica 07/08/2021
  2. Vasko 07/08/2021
  3. Milomir 07/08/2021
  4. Čuvaj boze 08/08/2021
  5. Bosanski lonac 08/08/2021

  Ostavi komentar