Boske blagosloven među ženamaDragan Stevanović Boske, državni sekretar u Ministarstvu privrede i koordinator SNS za Pčinjski okrug, od početka bavljenja politikom bio je blagosloven među ženama, uvek u društvu i što je još važnije, blizu lepih dama.

Na fotografiji se baš lepo vidi da je ushićeni Boske u društvu mlađih i lepih naprednjakinja, a vidno je i da njegovoj sreći u ovakvom okruženju kao da nema kraja!Stevanović se založio da u SNS-u na jugu budu ravnopravne sa muškarcima, da ih ima na funkcijama, kao na primer u odborima SNS u Surdulici i Vranju.

Stevanović i Bulatović FOTO Info Vranjske

Boske je, to se ne sme zaboraviti, izuzetno vodio računa o rodnoj ravnopravnosti pa je mnogim damama omogućio uhljebljenja, u Surdulici, Vranju, ali i Beogradu, gde im je oposlio zaposlenje i prestonički status.Pre svih, svojoj supruzi, na primer.

Boske, krajnji je zaključak, proptotip klasičnog srpskog političara koji pre politike nije mnogo mario za žene, ali od kada je ušao u politiku, žene su postale su neodvojivi deo njegovog lika i dela i društvenog statusa.

S. Kostić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.