Komentar dana: Blokiran saobraćaj u Vranju – NO PASARANZamislite na trenutak da ste majka deteta od 3 do 6 godina u Vranju i da dete treba da odvedete u vrtić „Neven“.

Po navici krenete pešaka, pošto ste navukli fobiju od dugogodišnjeg renoviranja K.S. Prvovenčanog, Bore Stankovića i ne znate da li živite u Vranju, čudu na jugu Srbije ili u Siriji, Bejrutu, Jerusalimu.I, iznenađenje, oćeš pešaka, ne može preko barikada. „Po prvi put u istoriji Vranja“ od kako ga je pomenula Ana Komnina, rekonstruiše se kanalizacija u ulici Save Kovačevića, Cara Dušana, a kako mi u modernoj srpskoj istoriji volimo da je sve na „golemo“ krenuli smo i sa Mateje Gupca, da baš bude „ po privi put u istoriji“.

I da ne bude zabune, sve gore pomenute ulice su zatvorene za saobraćaj motornim vozilima, ako verujemo građevinskim tablama do završetka radova 2025. godine.A kako su obimni radovi ni pešaka baš nisu prohodne zbog građevinskih mašina, materijala, otpada a najviše prašine zbog radova.

Epa sad, ne može i jare i pare, ne može i nova kanalizacija i nov crn asfalt i da nema prašina i zatvorenih ulica i da se šetkaš do vrtića, čmajiš ispred Fonda PIO ili da zapneš u zatvor, a što bi kad su svi sumnjivi u SNS.

Ovi zluradi iz Vodovoda, ovi Djošini, što im Milenijum uzeo posao ispred nosa, kažu da je baš čudno što je Gonzijeva struja odlučila da menja kanalizaciju u ulici Save Kovačevića, kad „istorija“ kaže da od kako je napravljena kanalizacija u Save Kovačevića, nikada se nije zapušila ili pravila neki problem, ali Gonzi ima neke čudne aršine u građevinarstvu.

Zamislite da, ne dao Bog, nekome padne teško u tim ulicama ili u delu grada iznad njih, da izbije požar, jedino preostaje helikopter da interveniše ili da Vulina zovu da borbenim vozilim rešava situaciju.

A kad smo kod Vulina, zamislite da ovi Djilasovi, Jeremićevi, Obradovićevi i ostali plaćenici, što se baš ućutaše posle izbora ko da im je Dačić komandant, odluče da baš sad krenu u demonstracije i blokade saobraćaja, čuj blokade i zaustavljanje saobraćaja, pa Gonzi to mnogo bolje odradio rovovima, kako će ih privoditi u SUP, verovatno helikopterom ili kroz rov.

Ili ne dao Bog u zatvor, nema šanse. Za neko „visoko rizično“ sudjenje da i ne pomislimo pored ovolikih rovova i blokada, ovi Vulinovi policajci bi se pogubili u „Bermudskom trouglu“ MUP-SUD-Zatvor, možda bi završili u vrtić.

I na kraju, zamislite na trenutak da ste gradonačelnik grada Vranja, ne neke zabiti, nego grada Vranja, velikog investiciog centra u koji se pojavio vlasnik Geoxa i želi da investira i zaposli nekoliko hiljada radnika. I da se odazivate na Gonzi iz Ćošku. I, tako sav srećan zbog investicije, probudite se u taze useljenu kućicu i krenete pešaka, ekološki, na posao u opštinu, oće, NO PASARAN kroz Mateje Gubca, NO PASARAN kroz Cara Dušana, NO PASARAN kroz Save Kovačevića. Samo vam ostajete da budete ljubomorni što Neši i Zorka brže stižu iz Donje Vranje.

E, to je tajna kako se posle Pozorišta, gradskog parka, ulice Bore Stankovića, privatizacije javne rasvete, zloupotrebe službenog automobila, bekstva Geoxa i sl…. ne može da stigne do fotelje u kabinetu gradonačelnika.

KOJA LI JE TAJNA?

NO PASARAN OVAJ PUT!!!!!

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Šanko 20/05/2022
  2. Konstrakta 20/05/2022
  3. Plan 20/05/2022
  4. Marko 20/05/2022
  5. Silvija 20/05/2022
  6. Paparazzo 20/05/2022
  7. Darko 20/05/2022

  Ostavi komentar