Komentar dana: Blokiran saobraćaj u Vranju – NO PASARAN

Eko Taxi Vranje

Zamislite na trenutak da ste majka deteta od 3 do 6 godina u Vranju i da dete treba da odvedete u vrtić „Neven“.

Po navici krenete pešaka, pošto ste navukli fobiju od dugogodišnjeg renoviranja K.S. Prvovenčanog, Bore Stankovića i ne znate da li živite u Vranju, čudu na jugu Srbije ili u Siriji, Bejrutu, Jerusalimu.I, iznenađenje, oćeš pešaka, ne može preko barikada. „Po prvi put u istoriji Vranja“ od kako ga je pomenula Ana Komnina, rekonstruiše se kanalizacija u ulici Save Kovačevića, Cara Dušana, a kako mi u modernoj srpskoj istoriji volimo da je sve na „golemo“ krenuli smo i sa Mateje Gupca, da baš bude „ po privi put u istoriji“.

I da ne bude zabune, sve gore pomenute ulice su zatvorene za saobraćaj motornim vozilima, ako verujemo građevinskim tablama do završetka radova 2025. godine.

A kako su obimni radovi ni pešaka baš nisu prohodne zbog građevinskih mašina, materijala, otpada a najviše prašine zbog radova.

Epa sad, ne može i jare i pare, ne može i nova kanalizacija i nov crn asfalt i da nema prašina i zatvorenih ulica i da se šetkaš do vrtića, čmajiš ispred Fonda PIO ili da zapneš u zatvor, a što bi kad su svi sumnjivi u SNS.

Ovi zluradi iz Vodovoda, ovi Djošini, što im Milenijum uzeo posao ispred nosa, kažu da je baš čudno što je Gonzijeva struja odlučila da menja kanalizaciju u ulici Save Kovačevića, kad „istorija“ kaže da od kako je napravljena kanalizacija u Save Kovačevića, nikada se nije zapušila ili pravila neki problem, ali Gonzi ima neke čudne aršine u građevinarstvu.

Zamislite da, ne dao Bog, nekome padne teško u tim ulicama ili u delu grada iznad njih, da izbije požar, jedino preostaje helikopter da interveniše ili da Vulina zovu da borbenim vozilim rešava situaciju.

A kad smo kod Vulina, zamislite da ovi Djilasovi, Jeremićevi, Obradovićevi i ostali plaćenici, što se baš ućutaše posle izbora ko da im je Dačić komandant, odluče da baš sad krenu u demonstracije i blokade saobraćaja, čuj blokade i zaustavljanje saobraćaja, pa Gonzi to mnogo bolje odradio rovovima, kako će ih privoditi u SUP, verovatno helikopterom ili kroz rov.

Ili ne dao Bog u zatvor, nema šanse. Za neko „visoko rizično“ sudjenje da i ne pomislimo pored ovolikih rovova i blokada, ovi Vulinovi policajci bi se pogubili u „Bermudskom trouglu“ MUP-SUD-Zatvor, možda bi završili u vrtić.

I na kraju, zamislite na trenutak da ste gradonačelnik grada Vranja, ne neke zabiti, nego grada Vranja, velikog investiciog centra u koji se pojavio vlasnik Geoxa i želi da investira i zaposli nekoliko hiljada radnika. I da se odazivate na Gonzi iz Ćošku. I, tako sav srećan zbog investicije, probudite se u taze useljenu kućicu i krenete pešaka, ekološki, na posao u opštinu, oće, NO PASARAN kroz Mateje Gubca, NO PASARAN kroz Cara Dušana, NO PASARAN kroz Save Kovačevića. Samo vam ostajete da budete ljubomorni što Neši i Zorka brže stižu iz Donje Vranje.

E, to je tajna kako se posle Pozorišta, gradskog parka, ulice Bore Stankovića, privatizacije javne rasvete, zloupotrebe službenog automobila, bekstva Geoxa i sl…. ne može da stigne do fotelje u kabinetu gradonačelnika.

KOJA LI JE TAJNA?

NO PASARAN OVAJ PUT!!!!!  1. Šanko 20/05/2022
  2. Konstrakta 20/05/2022
  3. Plan 20/05/2022
  4. Marko 20/05/2022
  5. Silvija 20/05/2022
  6. Paparazzo 20/05/2022
  7. Darko 20/05/2022

  Ostavi komentar