Blokiran saobraćaj u Karađorđevoj ulici

Eko Taxi Vranje

Saobraćaj u Karađorđevoj ulici blokiran je od raskrsnice sa ulicom Vule Antića do gornje pijace zbog radova koje izvodi «Millenium team», saznaju InfoVranjske.rs na licu mesta.

Izvođač radova vrši iskopavanje zemlje sa raskopanih delova kolovoza za postavljanje podzemnih instalacija, cevi za vodovodnu i kanalizacionu mrežu.Stanovnici Karađorđeve ulice se nadaju da će svi radovi da budu završeni do kraja septembra.

Svi rokovi za završetak radova su probijeni, ali ako budu okončani do kraja septembra, računamo tu i asfaltiranje, možemo da čekamo oktobarske kiše, u protivnom, biće velikih problema i dalji pad prometa u našim radnjama, brižan je vlasnik lokala u ovoj vranjskoj ulici.

Ovi opet kopaju, samo dokle će to da traje, ovog leta nas je ugušila prašina, ako ne završe do početka jeseni, biće blata i naših muka, primećuje na izlazu iz pekare u Karađorđevoj mlađa Vranjanka.

Na kraju, u Karađorđevoj ističu da radovi u sredu sedmog septembra ne iziskuju isključenje vode i prekid snabdevanja građana i lokala.

Samo da opet ne bude neka havarija, tada nema vode i to zna da potraje, nepoverljiv je vlasnik manje radnje u Karađorđevoj ulici.    1. Tričko 07/09/2022
    2. Oki 07/09/2022

    Ostavi komentar