Blokada Kralja Milana: Istekli ROKOVI – problemi OSTALI

Eko Taxi Vranje

Ulica Kralja Milana u Vranju koja povezuje centar grada i Gornju čaršiju, blokirana je za saobraćaj u utorak šestog avgusta zbog izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne i kanalizacione mreže, saznaje portal InfoVranjske.rs na licu mesta.

Ova važna vranjska ulica regionalnog značaja blokirana je od raskrsnice kod zgrade Grada Vranja, pa do mosta na Gradskoj reci, saobraćaj se ne odvija, jedino pešaci mogu da se kreću trotoarom.Beogradska firma „Millennium team“, uz pomoć nekoliko podizvođača, izvodi radove kopanjem po sredini ulice radi postavljanja podzemnih instalacija, vodovodnih i kanalizacionih cevi.

Za razliku od rekonstrukcije drugih gradskih ulica, izvođač radova se „popravio“, obezbedio je ulicu Kralja Milana na ulazu kod zgrade Grada i na mestu kod mosta na reci, a postavljena je i građevinska tabla sa informacijama o projektu, investitoru, izvođačima radova i drugim podacima vezanim za gradilište.

Jedini problem su istaknuti rokovi za početak i kraj radova, što pokazuje da je rekonstrukcija bila planirana za jun ove godine, kao i završetak radova, jer smo već u devetom mesecu ove godine.  1. Шопска за четири особе 07/09/2022
  2. Ing.Predrag Savic 07/09/2022
  3. Stojko 07/09/2022
  4. Političarka 07/09/2022
  5. Gradjanin grada 14/09/2022

  Ostavi komentar