Bizarni slučaj iz vranjske ordinacije: Zabrana alkohola, kao krivično delo!

Eko Taxi Vranje

Nedavno se u  vranjskoj ordinaciji desio krajnje bizarni slučaj kada je jedan „veseli“ Vranjanac sklon alkoholu optužio doktora da čini krivično delo jer mu zabranjuje konzumiranje alkohola.

Sve se dogodilo u vranjskom Zdravstvenom centru, kada je lekar je dobronomareno savetovao pacijentu da prekine sa konzumiranjem alkohola nakon uspostavljanja dijagnoze i preporučivanja medikamentozne terapije.Doktore, vi mi zabranjujete da pijem rakiju, a to je krivično delo, uzvratio je ozbiljnim glasom  ovaj pacijent.

Doktor se slatko nasmejao, ali je ostao pri stavu da zdravstveno stanje  pacijenta ne trpi konzumiranje alkoholnih pića. Nezadovoljni pacijent je potražio savet drugog lekara, svog poznanika, komšije, a on je obavešten o «krivičnom delu» kolege, kratko „posavetovao“ suseda.

Ma pi koliko hoćeš, ko ti brani, rekao je ne trepnuvši lekar iz komšiluka.

U svakom slučaju ovaj slučaj se prepričava po Vranju kao anegdota, ali je činjenica da okolnosti sa kojima se srećemo poslednjih dana govore da Vranje polako ali sigurno postaje grad bizarnih dešavanja.

Lažni bezbednjak  krade burek, podsećamo da je  svojevremno  pijani doktor pretukao čistača, nije zgoreg pomenuti ni  aferu „tepana devojka“, političari i švalerke, da ne nabrajamo dalje, ispalo bi da je grad u nekoj vrsti posebne patologije.

NIV  • Ostavi komentar