BEV: Pobeda građana, stadion menja lokacijuUdruženje građana Borino i Evropsko Vranje obavestilo je javnost da su skupili 1.052 potpisa građana Vranja, povodom rekonstrukcije sportskog centra u Vranju, ali i izmeštanja novog stadiona čija je gradnja bila planirana na tom prostoru.

Predstavnici udruženja BEV održali su sastanak sa gradskim većnikom za sport, na kome im je rečeno da će se grad zalagati za promenu lokacije za izgradnju stadiona.Prema rečima ovog udruženje, većnik za sport Nenad Đorđević, zalagaće se da stadion bude izgrađen na lokaciji današenjeg stadiona u Yumcu, ali i da će sportski centar uskoro krenuti sa rekonstukciom.

Kako nam je rečeno, tu odluku nisu doneli isključivo zbog naše inicijative već su i pre početka naše peticije razmišljali na temu izmene lokaliteta. Takođe nam je rečeno da su morali, u samom startu, da za izgradnju novog stadiona nađu i odrede lokaciju za 15 dana (rok koji im je dala republička vlast), a kako je u tom periodu kompanija „Yumco“ bila u stečaju, lokacija „Yumco“ -vog stadiona nije bila moguća, ali je sada nakon što je „Yumco“ izašao iz stečaja i relokacija izvodljiva, na čemu oni kao lokalna vlast inenzivno rade – stoji u saopštenju za javnost udruženja BEV.BEV poziva na praćenej lokalne samouprave , kako bi se svi građani uvereili da će zaista vlast postupiti u skladu sa novim obećanjima.

Udruženje nastavlja da se bori za razvoj i napredak grada u skladu sa potrebama i po meri svih sugrađana. – završili su iz BEV-a.

MSB

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Donje Vranje 15/12/2021
    2. Liki 15/12/2021
    3. Debeljan 15/12/2021

    Ostavi komentar