BEV: Niko nas NIKADA nije FINANSIRAOUdruženja građana Borino i Evropsko Vranje objavilo je saopštenje za javnost, saopštenje prenosimo u celosti i bez dodatnih izmena.

Od samog osnivanja Udrženja građana „Borino i evropsko Vranje“ trudili smo se da u naše ime pričaju naša dela, da se ne oglašavamo po svaku cenu i po svakom pitanju.Međutim, u svetlu najnovijih, ničim izazvanih, neargumentovanih, besprizornih napada koje Udruženje trpi poslednjih dana, prinuđeni smo da se ovim putem obratimo javnosti, svesni da bar toliko dugujemo ljudima koja nas prate i podržavaju.

Udruženje se od svog osnivanja isključivo finansira od novca koji doniraju njegovi članovi. NIKO nas nikada nije finansirao! Savezu 90/Zelenih Srbije pristupili smo na njihov poziv, s čvrstim uverenjem da je reč o jednoj čistoj, iskrenoj priči.NISU nam nametali niti nam nameću ikakve uslove, niti bismo to prihvatili, a za svoj grad ćemo se boriti uvek onako kako smatramo ispravnim i čestitim, a ne po bilo čijim instrukcijama, već samo i isključivo po želji naših sugrađana.

Sa našeg puta nećemo skrenuti nikada!

Dajemo i daćemo uvek sve od sebe da Vranju vratimo stari sjaj! Trudićemo se da o Udruženju i ubuduće najviše govore njegova dela, trud i zalaganje njegovih članova, ništa drugo i niko drugi!

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Bane 29/01/2022
    2. Luka 30/01/2022
    3. Југ 30/01/2022
    4. Šanko 04/02/2022

    Ostavi komentar