Aktivizam i mladi

Besplatan pab kviz za mlade od 15 do 30 godina u VranjuMladi aktivisti udruženja „Aktivisti iz komšiluka“ iz Vranja, okupljeni u grupi pod nazivom „Triumph“ organizuju pab kviz koji će se održati 26. aprila u Medijskom skloništu u tom gradu.

Namenjen je mladima od 15 do 30 godina starosti, učešće je besplatno, a najbolji će imati priliku da osvoje brojne vredne nagrade. Početak je zakazan za 19.30 sati.Kako organizatori ističu, događaj se sprovodi u okviru projekta „Mladi u Centru“, a pre samog kviza biće organizovane dve pripremne radionice, planirane za 12. i 10. april, na kojima će prisutni moći da se upoznaju sa pravilima, kao i potencijalnim oblastima i pitanjima koja će se naći na finalnom događaju. Prisustvo tim radionicama, inače, nije obavezno.

„Da bi se prijavili za kviz i same radionice, neophodno je da zainteresovani naprave grupu od troje članova koji će predstavljati ekipu na kvizu. Prijavni formular popunjava predstavnik ekipe, a tu ostavlja i podatke drugih članova grupe“, navode u saopštenju.Prijave se zatvaraju 11. aprila u 22 sata.

Link za PRIJAVU
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdRpkeph-btNPwvCrep_1Sa4TDASCXI09y8B0Ba1Ha5DPELzg/viewform

Ova aktivnost sprovodi se u okviru projekta „Mladi u Centru“.

Rad Aktivista iz komšiluka podržava Švedska u okviru programa Beogradske otvorene škole „Mladi i mediji za demokratski razvoj“.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar