Beli most u Vranju na ambalaži Knjaz Miloš vodeKao ponosni čuvar lokalne tradicije, nasleđa i nezaobilazni član svakog okupljanja, Knjaz Miloš u novoj kampanji „Ponos u srcu svakog grada“, nazdravlja gradovima Srbije i slavi bogato kulturno nasleđe naše zemlje.

Na limitiranoj seriji etiketa najpoznatije gazirane mineralne vode kod nas nalazi se 18 gradova Srbije, sa svojim čuvenim ulicama, trgovima, znamenitostima i prirodnim lepotama. Među njima je i Vranje, čiji će Beli most krasiti ambalažu Knjaz Miloša do kraja jula.Lokalci dobro znaju, a posetioce koji nam dolaze širom zemlje podsećamo da je Beli most ili most ljubavi – čuveni simbol Vranja izgrađen sredinom 19. veka nakon tragično završene zabranjene ljubavi Srbina i Turkinje. Jedan od najznačajnih turističkih atrakcija u Vranju živi kroz brojne priče i legende, inspiracija je brojnim umetnicima, ali je i deo prepoznatljivih gradskih simbola, kao što je grb grada Vranja.

Limitirana serija Knjaz Miloša sa gradovima Srbije oživljava i u najlepšem svetlu predstavlja  sva ona mesta na kojima se susrećemo kroz generacije, slaveći njihov značaj u našim ličnim, porodičnim i kolektivnim uspomenama.Gradovi sa znamenitostima koje potrošači mogu pronaći na etiketama su Beograd (Pobednik), Novi Sad (Sat Kula), Zaječar (Narodni muzej), Kraljevo (Trg srpskih ratnika), Niš (Niška tvrđava),  Aranđelovac (Paviljon Knjaz Miloš), Zrenjanin i Subotica (Gradske kuće), Kruševac (Trg kosovskih junaka), Zgrada gimnazije (Kragujevac), Valjevo (Tešnjar), Leskovac (Kulturni centar),  Užice (Stari Grad), Vranje (Beli most), Novi Pazar (Reka Raška), Smederevo (Tvrđava), Prizren (Kameni most) i Čačak (Gimnazija).

Iskoristite jedinstvenu priliku i pronađite na policama trgovina flašu Knjaza sa razglednicom Vranja, okupite porodicu i prijatelje i uz čašu Knjaza evocirajte anegdote, uspomene i prizore iz komšiluka, koji nas celog života čine ponosnim na naš grad.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Milorad 29/05/2024
    2. Tijana 29/05/2024
    3. Komi 29/05/2024

    Ostavi komentar