BAT PETI put ZAREDOM proglašen za NAJBOLJEG globalnog POSLODAVCABritish American Tobacco nalazi se među 11 kompanija koje su dobile sertifikat Global Top Employer 2022.

Sertifikat se dodeljuje na osnovu prakse poslodavaca u šest kategorija upravljanja ljudskim resursima, kao i na 20 različitih tema kao što su strategija ljudskih resursa, raznolikost i inkluzija, radno okruženje, privlačenje talenata, učenje i dobrobit zaposlenih.Pored sertifikata Global Top Employer, BAT je osvojio i titulu Top Employer za najboljeg poslodavca u 33 zemlje Afrike, Azijsko-pacifičkog regiona, Evrope i Latinske Amerike, kao i Bliskog istoka. Priznanje Top Employer je rezultat BAT-ove posvećenosti privlačenju najboljih talenata, ulaganju u zaposlene i unapređenju radnog okruženja.

Tim povodom, generalna direktorka za talente, korporativnu kulturu i inkluziju Hae In Kim istakla je:„Činjenica da smo petu godinu zaredom proglašeni za najboljeg globalnog poslodavca potvrda je BAT-ove inkluzivne kulture i inovativnog radnog okruženja. Konstantno radimo na održavanju radnog okruženja u kojem se zaposleni osećaju prijatno i znaju da uživaju našu potpunu podršku. Oduševljeni smo činjenicom da je sav naš trud prepoznat. Naši zaposleni su naš najvredniji resurs, a to je evidentno posebno u protekle dve godine, kada smo pokazali izuzetnu posvećenost i fleksibilnost uprkos svim poteškoćama izazvanim pandemijom. Pored toga, naši zaposleni stoje iza sjajnih rezultata postignutih tokom dosadašnje transformacije našeg poslovanja. Oni takođe igraju ključnu ulogu u našim naporima da izgradimo bolje sutra i izuzetno smo ponosni na činjenicu da je prepoznata naša posvećenost izgradnji svrsishodne organizacije.”

BAT je od 2009. godine sertifikovan za Top Employer širom sveta, a ovo priznanje rezultat je stalnih napora kompanije na polju razvoja i negovanja potencijala njenih 52.000 zaposlenih širom sveta.

„Kao nosilac našeg globalnog sertifikata Top Employer, BAT je potvrdio svoju nepokolebljivu posvećenost zaposlenima, kako na međunarodnom nivou, tako i u mnogim zemljama širom sveta. Stoga je BAT samo jedna od retkih kompanija koja je dobila naš globalni sertifikat kroz Program Top Employers. Srećni smo zbog njihovih dostignuća i čestitamo im na uspehu u 2022“, naglasio je David Plink, izvršni direktor Top Employers Instituta.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Slavko 25/01/2022
    2. Goran 25/01/2022
    3. SavaTalimat 26/01/2022

    Ostavi komentar