BABA ZLATINA kolateralna šteta rekonstrukcije gradskog parka

Eko Taxi Vranje

Znamenita Baba Zlatina ulica u Vranju, ni kriva ni dužna, postala je kolateralna šteta rekonstrukcije gradskog parka, a sve zbog nezadovoljnih u Ministarstvu trgovine i turizma zbog previše utrošenih para za vranjski park, saznaju InfoVranjske.

Ministarstvo turizma i trgovine nije odobrilo projekat rekonstrukcije Baba Zlatine ulice u Vranju planiran na oko 30 miliona dinara.Nezavršeni park košta 9.259 evra DNEVNO!

U ovom ministarstvu koje je finansiralo najveći deo projekta rekonstrukcije gradskog parka u Vranju, bili su šokirani prevelikom cenom te rekonstrukcije koja je premašila 300 miliona dinara, a za onoliko «parče» parka – navodi izvor portala.

Sa lica mesta FOTO google maps

Nije samo ukupna suma potrošenog novca za rekonstrukciju gradskog parka razgnevila ljude u Ministarstvu turizma i trgovine.

Naljutili su se ne samo zbog enormne količine utrošenog novca, a da dobar deo projekta nije realizovan, već su se javno pitali ko se okoristio u postupku rekonstrukcije gradskog parka u Vranju, obećavajući istragu po tom pitanju – ističe izvor InfoVranjskih.

JOŠ PARA za propali projekt PARKA

Na kraju, Baba Zlatinoj u kojoj se nalaze muzej kuća najznamenitijeg Vranjanca, književnika Borisava Stankovića, i Svepravoslavni centar «Justin Popović», preostaje da sačeka bolje dane za sopstvenu rekonstrukciju i da se moli da ogorčeni u Mnistarstvu turizma i trgovine što pre zaborave još jednu tešku brljotinu aktuelne vlasti u Vranju na čelu sa SNS!

S. Kostić    1. Strasno milionske pljačke 04/11/2021
    2. Desperados 04/11/2021
    3. Mile 04/11/2021
    4. Па 08/11/2021

    Ostavi komentar