Antić: Skupština Sportskog saveza NEPOŽELJNA u SKUPŠTINI GRADA

Eko Taxi Vranje

Antić: Skupština Sportskog saveza na 70-i dan protesta, nepoželjni smo u zgradi Grada

Bratislav Antić, predsednik Sportskog saveza Grada Vranja, obavestio je medije da će redovna Skupština Sportskog saveza biti održana u utorak 28. decembra u 12 sati u sali OKCE u Vranju.Na osnovu člana 30. Statuta Sportskog saveza sazvao sam redovnu Skupštinu koja će se održati u utorak 28. decembra, pa koristim priliku da najavim da je Skupština otvorena za sve, sadašnje i bivše sportiste, građane, penzionere, pa ih pozivam da dođu, rekao je za InfoVranjske Bratislav Antić.

Sa sednice kada je Antić izabran za predsednika S. Saveza – FOTO InfoVranjske.rs

Skupština SS GV je prvobitno bila zakazana u velikoj Sali Skupštine Grada.

Predsednik Dejan Tričković nam je najpre odobrio salu u pisanoj formi u ponedeljak 20. decembra, a nedelju dana kasnije, u ponedeljak 27. decembra, dobijamo usmeno obaveštenje da zbog sednice Gradske uprave moramo da se preselimo u OKCE, ogorčen je Antić.

Predsednik SS GV zbog ove promene sale napominje da za jedan dan mora da obavesti 67 pozvanih na Skupštinu, jer izgleda da nismo poželjni u zgradi Skupštine Grada.

Po njegovim rečima, na dnevnom redu Skupštine u pet tačaka naći će se izbor radnih tela Skupštine, usvajanje izvoda iz zapisnika sa elektronske sednice Skupštine od 20. decembra 2020. godine, izveštaj o radu Sportskog saveza u 2021. godini, program Sportskog saveza za 2022. godinu i razno.

Sa sednice kada je Antić izabran za predsednika S. Saveza – FOTO: InfoVranjske.rs

Skupštinu Sportskog saveza držimo na 70-i dan protesta ispred zgrade Skupštine Grada zbog 18 neisplaćenih plata i neoverenih zdravstvenih knjižica, jer smo, podsećam, prvi protest održali 18. oktobra ove godine, navodi Antić.

Predsednik Sportskog saveza Grada Vranja Bratislav Antić obavestio je da je poslednje ročište u Osnovnom sudu u Vranju u sporu osam radnika Sportskog saveza protiv Grada Vranja održano u petak 24. decembra.

Iskaze su dali svi zaposleni u Sportskom savezu, sud će odrediti veštaka da utvrdi činjenično stanje, a naredno ročište biće održano 21. marta 2022. godine – završio je Antić.

S. Kostić    1. Vranjezguz 27/12/2021
    2. Sofi 27/12/2021
    3. Prle 27/12/2021
    4. 54 27/12/2021

    Ostavi komentar