Antić: Policija i tužilaštvo potpuno GLUVI , SLEPI i NEMI na KUPOVINU GLASOVAKandidat za odbornika grada Vranja, profesor i aktivista Dragan Antić objavio je otvoreno pismo povodom pretnji koje je dobio na dan izbora u selu Pavlovac nadomak Vranja. Antić je u toku današnjeg dana otišao u Policijsku uprava i Osnovno Javno Tužilaštvo povodom ovog slučaja, ali kako navodi nije dobio odgovore na mnoga pitanja.

Otvoreno pismo kandidata za odbornike u Skupštini grada Vrana Dragana Antića preosimo u celosti.Danas sam posle pet dana od prijave pretnji, pokušaja linčovanja u selu Pavlovac na dan izbora, kada sam ih uhvatio u malverzacije otošao do policijske stanice i tužilašta.

Želeo sam da dobijem informacije dokle se stiglo sa istragom jer je naša sumnja da je organizovana grupa celog dana radila na kupovini glasova i razvoženju glasača na BM u Pavlovcu. Čovek u prsluku je ceo dan stajao na tom mestu, a čovek desno od njega je viđen kako razvozi ljude na BM. Nakon našeg dolaska u obilasku kontrolora pojavio se u roku od 2 minuta.Taj isti čovek je sa grupom ljudi sa slike desno pokušao da otvori vrata mog automobila i da me izvuče dok su ostali udarali i šutirali po automobilu.

Osobe sa slike levo i njegov drug su mi iz automobila marke Audi registarskih oznaka VR***, direktno uputile pretnje da će me polomiti ako se opet pojavim na tom mestu.

Naravno da sam se pojavio, opet ih zatekao i pokušano je linčovanje od strane organizovane grupe ljudi.

Iz policije su me kratko obavestili da se radi na slučaju, a tužioc Emilija Tončić da dođem posle Nove godine da bi me obavestila dokle se stiglo na slučaju.

Podsećam da ni policija ni tužilaštvo nisu tražili moju izjavu i snimke kao dokaz ili bar za identifikaciju ovih lica.

Pored ovoga, dobijam i posredno pretnje da se primirim i diretno na mesindžeru.

Ukoliko mi se nešto desi odgovornost će snositi policija i tužilaštvo zbog svog nečinjenja i činjenja.

Policija i tužilaštvo su u ovom slučaju gluvi, slepi i nemi.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Goca 22/12/2023
  2. Vranjezguz 22/12/2023
  3. Cake 22/12/2023
  4. ZOKI 22/12/2023
  5. Dragana 22/12/2023
  6. Dragan 22/12/2023

  Ostavi komentar