Ambulanta u Rataju: ČEKAONICA kao LEDENO dobaU čekaonici ambulante u Rataju ove zime su se smrzavali pacijenti koji su čekali na lekarski pregled, jer nije bilo nikakvog grejanja, javlja portalu InfoVranjske.rs Svetislav Mitrović iz Aleksandrovca.

Grejanja je bilo samo za osoblje, ali za pacijente ne, a u ovoj ambulanti se uvek dugo čekalo na prijem kod lekara, pa pacijenti koji ranije dođu čekaju na sestru, pa se čekanje oduži, a u čekaonici „ledeno doba“, priča Mitrović.

Po njegovim rečima, ljudi su stalno gunđali i negodovali, ali bez rezultata, čekaonica je bila hladna tokom cele zime.

Ambulanta u Rataju opslužuje veliki broj potencijalnih pacijenata, uz ovo selo tu su Gornje i Donje Žapsko, Pavlovac, Aleksandrovac, Crni Lug, Kupinince, a ima i Vranjanaca koji ovde imaju kartone, što sve iznosi preko 3.000 ljudi, a čekaonica ledara zimi, slikovit je Mitrović.

Stanovnici ovog područja koje uglavnom pripada Mesnoj zajednici Rataje obraćali su se više puta «nadležnima“ u Zdravstvenom centru, Savetu MZ, SNS, ali bez rezultata.

Tako nam i treba, kao po onome „tražili ste, gledajte“, jer niko nije ni odgovorio na naše apele, pa je logično da smo se smrzavali u čekaonici, srećom, ode zima, ali šta ćemo sa narednom, pita Mitrović.

Portal InfoVranjske.rs se putem mejla obratio rukovodstvu ZC Vranje, a dobijeni odgovor će objaviti u celosti.  1. Jelena 25/04/2023
  2. Dr mr 25/04/2023
  3. Miki 25/04/2023
  4. jordan 25/04/2023
  5. Zoki 25/04/2023
  6. Penzija mi mala 25/04/2023

  Ostavi komentar