Aktivizam i mladi

Aktivisti iz KOMŠILUKA: Hajde da sa lakoćom pričamo o mentalnom zdravljuMladi aktivisti iz Vranja, okupljeni u grupi pod nazivom „216“, organizuju radionicu o mentalnom zdravlju mladih koja biti održana u sredu, 20. marta u Svečanoj sali Gimnazije „Bora Stanković“ u tom gradu. Namenjena je svim učenicima treće i četvrte godine, a početak je zakazan za 12 sati.

Na toj radionici prisutnima će biti predstavljene metode u borbi protiv negativnih misli i stresa, a moći će da saznaju i koji su faktori i problemi najčešći kod mladih. Takođe, imaće priliku da učestvuju i u otvorenim diskusijama i interaktivnim vežbama sa drugim učesnicima.Broj mesta je ograničen, a zainteresovani se mogu prijaviti putem formulara na sledećem linku.

Ova aktivnost sprovodi se u okviru projekta „Mladi u Centru“ koje realizuje udruženje „Aktivisti iz komšiluka“  čiji rad podržava Švedska u okviru programa Beogradske otvorene škole „Mladi i mediji za demokratski razvoj“.„Hajde da sa lakoćom pričamo o mentalnom zdravlju i pronađemo najbolji način kako da brinemo o njemu“.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar