Afera FALSIFIKAT: Policija radi po nalogu VJT u NIŠU

Eko Taxi Vranje

Policijska uprava u Vranju će postupati po eventualnom nalogu ili zahtevu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije, u slučaju krivičnih prijava dvojice advokata vezano za aferu falsifikat, naznačeno je u odgovoru Saše Nedeljkovića, načelnika PU Vranje na podneske porodice Cvetković rodom iz Vranjske Banje.

Odgovor načelnika Nedeljkovića porodici Cvetković prenosimo u celosti i bez izmena.Povodom više podnesaka koke ste uputili Policijskoj upravi u Vranju u vezi krivičnih prijava koje su Osnovnom javnom tužilaštvu uputili vaši punomoćnici, advokat Jovan Aleksić iz Vranja i advokat Božo Prelević iz Beograda, protiv NN lica, kao i protiv lica koje ste imenovali u podnescima, zbog krivičnih dela obuhvaćenih u prijavama, obaveštavamo vas da je nadležno tužilaštvo, saglasno članu 13. i 14. Zakona o organizaciji i nadležnosti državnih organa u suzbijanju organizovanog kriminala, prosledilo Posebnom odeljenju za szbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

Policijski službenici PU Vranje u narednom periodu će preduzeti sve alužbene mere i radnje iz svoje nadležnosti u skladu sa eventualnim nalogom ili zahtevom ovog tužilaštva», piše u odgovoru PU Vranje koji je potpisao načelnik Saša Nedeljković.

S. Kostić    1. Bosko 16/07/2022
    2. Ccccccv 17/07/2022

    Ostavi komentar