Aktivisti iz komšiluka: Poslednji dan za prijavu – ISTRAŽIVANJE položaja i potreba mladih

Eko Taxi Vranje

Udruženje „Aktivisti iz komšiluka“ vrši ispitivanje položaja i potreba mladih u Vranju kroz FOKUS grupe. Teme fokus grupa su slobodno vreme mladih i preduzetništvo mladih.

Pozivamo mlade, od 15 do 30 godina, koji žele da učestvuju u istraživanju da popune ovaj upitnik. Selekciona komisija će izabrati kandidate čiji profili odgovaraju potrebama istraživanja. Odabrani učesnici biće kontaktirani i biće im prosleđene dodatne informacije o održavanju fokus grupa. Ovo je još jedna prilika mladima u Vranju da iznesu svoje mišljenje o temama koje su važne za njih. Cilj ovog istraživanja je da se na osnovu mišljenja mladih kreiraju preporuke za poboljšanje omladinske politike u Vranju, stoji u saopštenju UG Aktivista iz komšiluka.Svaki odabrani učesnik nakon učešća u fokus grupi dobija POKLON vaučer od 2500 dinara za kupovinu tehničke robe.

Fokus grupa traje 90 minuta.

  • I fokus grupa biće održana u subotu 5. marta.
  • II fokus grupa biće održana u nedelju 6. marta.

Jedan učesnik ima pravo učećša samo u jednog fokus grupi.

Istraživanje se radi u okviru projekta „Aktivizam i mladi: Da južnije ne bude tužnije“.

Upitnik možete preuzeti OVDE.

Rad udurženje Aktivisti iz komšiluka podržava Švedska u okviru programa Beogradske otvorene škole „Mladi i mediji za demokratski razvoj“. #mladiimediji  • Ostavi komentar