Satira



Vic

Dva Crnogorca u javnoj kući negde na zapadu, pitaju mogu li obojica sa jednom, naravno odvojeno. Može sve, naravno, plate oni i izaberu onu koja im se učinila najlepšom. I, kako već biva, prvi uđe u sobu, poče radnja, kad đetić ruku pod suknju, kad ono – šok! Trandža, što se kaže, ona stvar veća od njegove. Ali, kriza, platili dobre pare, pa ovave radnju. Ista priča i sa onim drugim. Pošto su završili, odlaze oni, a jedan upadljivo ćuti, zamišljen:



– A, što ti je, čoče? – pita ga drugar.

-Ma, izje….smo onoga čo’eka!



Aforizam

Pošten čovek poznaje i poštuje zakone. Kriminalac poznaje i poštuje policajce, tužioce i sudije.

Njuz

NjUZ ŽENA: 6 STVARI KOJIMA ĆEŠ GA OČARATI

1. Dvonedeljnim suzdržavanjem od šopinga

Ova stavka nije laka, svesni smo toga, ali ako zaista želiš da osvojiš nekog dečka, pokaži mu da nisi razmažena curica i da ćeš preživeti da dve nedelje od roditelja ne žicaš ni jedan dinar za neku novu krpicu. Neka vidi koliko si hrabra i u situacijama kada švatiš da u butiku nema tvog broja cipela, ali se ipak suzdržiš od plača i histeričnog čupanja kose. Uz malo vežbe, uspećeš i u tome.

2. Umećem otvaranja piva zubima

Nema muškarca koji neće voleti devojku koja će mu biti od koristi u neizdrživim situacijama kada mora da popije pivo, a otvarača, upaljača ili drugog pomoćnog sredstva nema nigde u blizini. Ako ne vladaš ovom veštinom, potrudi se što pre da je naučiš, nemoj da ti bude žao da žrtvuješ zub ili dva, veruj nam da će vredeti.

3. Bliskošću sa njegovim drugarima

On je jedan od muškaraca kome su drugari važni i ne zna šta bi bez njih. Redovno ide sa ortacima na basket i pivo. Ništa ga neće više oduševiti od toga da te njegovo društvo prihvati. Potrudi se da im se dopadneš. Naravno pre toga zamoli njegovog ortaka Mikija da izbriše sve vaše provokativne slike.

4. Nepogrešivim osećajem za tikete

Niko neće biti srećniji od tvog dečka nakon što vidi da mu je tiket, koji si mu rekla da ga odigra, prošao iako je kvota bila 32. Ako nemaš prirodno urođen dar da pogodiš kako će Fenerbahče igrati protiv Galatasaraja, predlažemo da se upustiš u aferu sa radnikom u kladionici ili još bolje sa njenim vlasnikom koji sigurno ima neke dojave. Budi oprezna i pripazi da ti i tvoj dečko iz ove afere izađete bez telesnih povreda i vašoj ljubavi nakon toga neće biti kraja.

5. Veštinom naručivanja hrane

Niko od tebe ne očekuje da ga impresioniraš svojim kulirarskim umećem (seti se samo kako je prošao bivši Zoran koji ti se, nakon što je izašao iz bolnice, javio samo putem svog advokata). Novog dečka možeš oduševiti i vrsnim poznavanjem brojeva telefona svih restorana u gradu. Neka vidi ne samo da znaš gde vredi naručiti picu u gradu, nego i da poznaješ brojeve restorana kineske, tajlandske i italijanske hrane. Ostavi ga u neizvesnosti i neka se pita zbog čega imena svih dostavljača znaš napamet.

6. Video klipovima

Za oko ti je zapao liberalan mladić, nekonformista, osoba koja nema predrasude? Ovakvog ćeš najlakše oduševiti svojim umećima. Prezentuj mu ih na originalan način i pokaži mu svoje video klipove, ili mu makar pošalji link tvojih snimaka na RedTubeu. Ubeđeni smo da će biti očaran!

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar