Vaučeri za jesenovanje



Turistički raj u komšiluku: Bujanovačka i Vranjska banja

Sa juga Srbije samo su četiri objekta konkurisala za vaučere: specijalne bolnice Bujanovačka i Vranjska Banja, Skijalište Besna kobila i Hotel „M“ iz Vranja. Prema našim saznanjima, za sada se potencijalni turisti samo raspituju za uslove odmora, a samo je nekoliko njih rezervisalo smeštaj



 



Turistički raj u komšiluku: Bujanovačka i Vranjska banjaI to je smislio Vučić: da bi zaštitio socijalni mir građana i sprečio da srpski turisti, srpska devizna sredstva prosipaju diljem planete, rešio je da on i Rasim Ljajić, odnosno Vlada i Ministarstvo trgovine i turizma nešto preduzmu. Shodno njihovoj zamisli i toplim preporukama, nadležne institucije su donele odluku da se srpskim turistima tiho savetuje da svoje godišnji odmore koriste u srpskim banjama i na srpskim planinama i jezerima. A država će to „nagraditi“, što će reći subvencionisati sa 5.000 dinara po glavi jednog turiste.

Sa juga Srbije samo su četiri objekta konkurisala za vaučere: specijalne bolnice Bujanovačka i Vranjska Banja, Skijalište Besna kobila i Hotel „M“ iz Vranja.

Kompletan tekst možete pročitati pretplatom na elektronsko izdanje „Vranjskih“ preko www.novinarnica.net

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar