Sve je to samo sport



Proslava povodom ulaska Dinama u Prvu ligu

Bilo kako bilo, i Mladenović iz SS kaže da ova nova zapošljavanja nisu baš lukrativna.  Prema informacijama iz SS, Dimitrijević će zarađivati 36.000 dinara mesečno, dok će Dedinac morati da se zadovolji sa 26.000. Ali…



 



Proslava povodom ulaska Dinama u Prvu liguU sred državne kampanje koja promoviše štednju, Sportski savez Vranja (SS) ima dva nova radnika. Reč je o Djorđu Dedincu, koji je tehnički sekretar i instruktor u Ski klubu „Besna Kobila“ i Mladenu Gariju Dimitrijeviću, koji je postavljan za upravnika stadiona SRC Jumko. Ova priča čudna je i bez političke pozadine, a još je čudnija ako se zna da je Dedinac kadar JS, koja je kompletno stavila šapu na  Besnu kobilu, dok je Dimitrijević poznatije lice vranjskog DS-a. Ali, kao da to nije sve, jer se po gradu uveliko spekulisalo da će jedna od voditeljki u privatnoj firmi, RTV Vranje, Tamara Kitanović, biti upošljena kao potparol FK Dinamo, uz još petoro ljudi koji su, kažu, neophodni za viši rang u koji je Dinamo ušao. Ispostavilo se da ova priča oko Dinama nije baš tačna, bar za sada, ali ostaje jasna situacija – vlast mora da zapošljava po svaku cenu, jer nema čime više da plaća vernost svojih glasača. Koliko je situacija ovde šizofrena pokazuje  i činjenica da ovde zapošljava i opozicija, koja je to samo ovde, dok je svuda drugde vlast.

LOŽA I REFLEKTORI

Za vranjski sport u 2014.  godini potrošeno je 97 miliona, mnogo više od planiranog. Budžet  je za sport (čitaj: Sportski savez Vranja) planirao 75,5 miliona, rebalans čak 91 milion, a potrošeno je 97,7  miliona dinara. Ove godine će troškovi, kažu nadležni, biti za još 30 miliona viši, pa će probiti i magičnu cifru od 120 miliona dinara!

Kompletan tekst možete pročitati pretplatom na elektronsko izdanje „Vranjskih“ preko www.novinarnica.net

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar