Asfaltiranje Skadra na Bojani



Uskoro se pušta traka Han-Neradovac

Stručnjaci investitora su izračunali da je na ovoj trasi do sada završeno 78 odsto ukupnih radova, što samo podgreva nadu da će sve  biti završeno u ovoj kalendarskoj godini



 



Uskoro se pušta traka Han-NeradovacPrema nekim, još nepotvrđenim, ali „upotrebljivim“ informacijama, već ovoga vikenda biće puštena u saobraćaj jedna traka autoputa Vladičin Han – Donji Neradovac, na sektoru „Jug“, panevropskog Korodora 10 u dužini od 26,3 km. Kako se radovi na ovoj deonici odvijaju „punom parom“, upućeni kažu da će grčka kompanija „Terna“ ovu deonicu završiti do kraja ove građevinske sezone.

Odgovor na ono važnije pitanje – rok završetka radova na deonici od Grabovnice do granice sa Makedonijom dosta je težak, jer su do sada na Koridoru, uprkos svim obećanjima, probijeni apsolutno svi rokovi. Poslednji je, kažu u JP „Koridori Srbije“ kraj 2016. godine. Prisetimo se da je Milutin Mrkonjić, jednom prilikom, dok je bio ministar infrastrukture, „žrtvovao“ mandat ministra obećanjem da će Koridor biti gotov za dve godine. Bila je to 2010.

Kompletan tekst možete pročitati pretplatom na elektronsko izdanje „Vranjskih“ preko www.novinarnica.net

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar