Petorica novajlija u Radniku



Trener Mladen Milinković optimista da će sa pojačanjima Radnik uspeti da ostvari cilj i opstane u elitnom takmičenju koje počinje 18. jula



 



Već desetak dana fudbaleri Radnika marljivo treniraju u Sportskom centru na Vlasini. Zajedno sa okosnicom tima, tu su i petorica novajlija, a trener Mladen Milinković širi priču i dodaje:

«Fantastični uslovi na Vlasini omogućuju da zajedno sa svojim saradnicima na najbolji mogući način odradim prvu fazu priprema, koja se odnosi na sticanje snage. Radimo dva puta dnevno, pre i po podne. Svi igrači dobro izdržavaju napore. Svojski se trude ne bi li se nametnuli stručnom štabu i obukli dres Radnika u elitnom takmičenju. Zadovoljan sam što su iz minule sezone ostali najbolji. Uz to, mi smo doveli još petoricu novajlija. Za dan dva, tačnije do polaska za Zlatibor, tim će biti kompletan, jer treba da dođu još pojačanja u vidu jednog štopera, veziste, krilnog napadača i centarfora. Vreme nas služi tako da u potpunosti realizujemo ono što smo zamislili. Cilj Uprave kluba je opstanak u Jelen super ligi u ovoj prvoj godini takmičenja. Sve radimo da se to u praksi i obistini. Posle Vlasine, odakle se vraćamo 27. juna, sledi dan pauze da igrači mogu da se spreme i već 29. juna Zlatibor je naša nova baza. Tu ostajemo do 8. jula i tamo ćemo pored fizičkih priprema, imati i kontrolne utakmice sa superligašima Jagodinom, Mladosti iz Lučana, Metalcem iz Gornjeg Milanovca i Javor Matisom iz Ivanjice. Nakon tih susreta biće mi jasno na koja 22 fudbalera mogu da računam u šampionatu koji je na pragu – ističe strateg Surduličana Mladen Milinković.

Kompletan tekst možete pročitati pretplatom na elektronsko izdanje „Vranjskih“ preko www.novinarnica.net

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar