U inat Vučiću



Pomažemo oporavak zemlje: Nikolić

Srbija je lepa, al’ ne kaže se uzalud u Vranju da Grčka si je Grčka



 



Pomažemo oporavak zemlje: NikolićPremijer Srbije Aleksandar Vučić je imidž stručnjaka za “sve i svašta” pa i za turizam obogatio skorašnjom kampanjom kojom poziva sve građane Srbije – koji ovih dana i nisu baš u mogućnosti – da svoje odmore ovog leta provedu u svojoj zemlji. Sezona je uveliko krenula, a osim podeljenih prospekata i medijske kampanje nema konkretnih ponuda koje potkrepljuju premijerove najave o poreskim olakšicama. Nije precizirano ni ko će imati pravo na vaučere. Potrebno je malo više vremena da se u akciju uključe zainteresovani ugostiteljski objekti i da se regulišu propisi, većina je svoje aranžmane već uplatila, tako da će od čitave fame koristi imati samo oni koji odmore planiraju od danas za sutra.

– Nije ideja da nekome uskratimo slobodu da letuje u inostranstvu – izjavio je premijer, kao da bi ta ideja o uskraćivanju i mogla da postoji.

Dragan Nikolić, narodni poslanik SNS iz Vranja kaže da svako ima pravo da odluči gde će provesti odmor, ali da ovu nedavnu promociju podržava.

– Letovanjem u Srbiji i kupovinom domaćih proizvoda pomažemo oporavak srpske privrede i punimo naš budžet, a ne neki inostrani. – dodaje.

Još uvek nema planove za odmor, boji se da odmora neće ni biti jer će Skupština zasedati celog leta.

– Kopaonik je čaroban zimi a divan leti i moja je omiljena destinacija u zemlji.

Kompletan tekst možete pročitati pretplatom na elektronsko izdanje „Vranjskih“ preko www.novinarnica.net

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar