Poverenici se plaše izbora



Stranka, ovakva kakva je sad, nema prolaz kod birača

Sekretar raspuštenog odbora SNS, koji je prvi javno, preko društvene mreže, javno progovorio o dešavanjima u stranci, kaže da se ona uništava i urušava zbog pogrešne politike koju vode poverenici i njihov mentor Dragan Stevanović



 



Stranka, ovakva kakva je sad, nema prolaz kod birača“Ponoć je odavno prošla, ja sebi postavljam pitanje da li sam normalan? Ne mogu danima da dokučim u kojoj se ja to stranci nalazim, i šta još tu tražim, u stanci koja se stidi ljudi koji su je doveli na vlast? U stranci koja dovodi ljude koji su kupili diplome, u stranci gde se postaje funkcioner tako što posle izbora dođes, u stranci gde se izbori za stranačke funkcije raspisuju onda kad si siguran da će TVOJI DA DOBIJU?! Mene još nešto drži tu, da li sam lud ili ne, VIDEĆEMO?”

Ovako se na Fejbuku početkom nedelje oglasio Nenad Veličković, sekretar Gradskog odbora Srpske napredne stranke do njegovog raspuštanja krajem 2013, što je, slobodno se može reći, prvi javni nastup nekoga iz ove stranke koji otkriva ono što čak i politički laici u gradu znaju da među vranjskim naprednjacima postoje veliki sukobi između grupe koju predvode poverenici i “stare garde”, kojoj pripada i Veličković. Ma koliko naprednjaci u javnosti glumili jedinstvo, Veličković u razgovoru za Vranjske, bez rukavica i uvijanja, demantuje priču o sabornosti, optužujući poverenike ali i Dragana Stevanovića Bosketa, njihovog mentora, državnog sekretara i koordinatora SNS za Pčinjski okrug, da uništavaju i srozavaju ugled stranke, ali i da ne raspisuju stranačke izbore zbog straha od poraza. Osim toga, naš sagovornik govori i o dešavanjima oko raspuštanja odbora 2013.

Kompletan tekst možete pročitati pretplatom na elektronsko izdanje „Vranjskih“ preko www.novinarnica.net

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar