KO NEDOSTAJE



Predsednik Srbije Tomislav Nikolić nije ujedno i predsednik Nagipu Arifiju, Ragmiju Mustafi i Vladimiru Zaharijevu – predsednicima opština Bujanovac, Preševo i Bosilegrad. Znači li to da Nikolić nije predsednik svih građana u nacionalno mešovitim opštinama Bujanovac, Preševo i Bosilegrad, ili je to pak samo želja trojice predsednika ovih opština?

Pitate se odakle sada to i odakle baš njih trojica?



Poslednjoj sednici Saveta Pčinjkog okruga u ponedeljak, 1. juna, posle obilaska juga Srbije, prisustvovao je predsednik Srbije Tomislav Nikolić. Predsednik se toga dana upoznao sa radovima na renoviranju Kraljevog konaka manastira Prohor Pčinjski, obišao Spomen kosturnicu u Surdulici, boravio u multinacionalnoj bazi „Jug“ i bazi Ševadske livade u Kopnenoj zoni bezbednosti.

Pošto je obišao četiri opštine i razgovarao sa relevantnim strukturama, normalno je da šef države informacije o jugu Srbije podeli sa politički najodgovornijim ljudima u Pčinjskom okrugu. No, ne lezi vraže: u maloj sali Skupštine grada Vranja, od sedam predsednika, tu se nisu pojavila tri: Nagip Arifi, Ragmi Mustafa i Vladimir Zaharijev.



Zašto baš tada i zašto baš njih trojica, možemo samo da nagađamo? Možda ljudi nisu imali autobus? Možda im se Tomislav nije najavio na vreme? Možda predsednik Srbije često drži političku nastavu u ovoj nedođiji, pa je ova trojka zbrisala sa časa, a možda nisu ni pozvani?!

Šteta je međutim što to niko od prisutnih u sali nije konstatovao. Oni to nisu uočili, nisu hteli ili nisu smeli, vrag bi ga znao. Osim toga i mediji su to u svojim izveštajima prećutali, pa smo tako dobili kompletnu igranku.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar