Trajkovićeva je u sukobu interesa



Dopuna disciplinske prijave

Dopuna disciplinske prijaveU poslednjem broju Nedeljnika „Vranjske“ od 21. maja 2015. objavljen je tekst pod naslovom „Tužiteljki ima ko da piše“ u kome je prenet je u celosti i odgovor Ivane Mladenović portparolke OJT Vladičin Han.



U odgovoru se, između ostalog, ističe da moji javni istupi povodom rada OJT i tužiteljke Danijele Trajković „predstavljaju grub uticaj i pritisak na rad tužioca“!?.

Ustav Srbije mi garantuje slobodu mišljenja i izražavanja. Po Ustavu imam pravo da tužiocu postavim pitanja od javnog značaja i da dobijem odgovore. Prvi put čujem da je ovo krivično delo, kako to tvrde u OJT Vladičin Han. E, sad, druga je stvar to što sam dobro obavešten i što postavljam nezgodna pitanja gospođi tužiteljki Danijeli Trajković.



Ocenu rada tužiteljke Danijele Trajković ne iznosim ni kao predsednik SO Surdulica ni kao narodni poslnika, već to činim kao građanin na šta imam demokratsko pravo. Da sam hteo da zloupotrebljavam funkciju poslanika onda bi za skupštinskom govornicom otvorio ovo pitanje i diskutovao bi na Odboru za pravosuđe. Ne krijem se ni iza stranačke funkcije, jer za sve što kažem imam papir.

Kompletan tekst možete pročitati pretplatom na elektronsko izdanje „Vranjskih“ preko www.novinarnica.net

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar