Tužiteljki ima ko da piše



Danijela Trajković

Da bi sprečila Milanova da konkuriše na mesto direktora  Tehničke škole „Nikola Tesla“ u Surdulici, tužiteljka je protiv njega povela krivični postupak, a time, do istog direktorskog mesta prokrčila put potpredsedniku DS Nebojši Dojčinoviću. Ova pravosudna ujdurma koštale je poreske obveznike Republike Srbije ogromnih 7,5 miliona dinara – tvrdi Tončev



 



Danijela Trajković„Opštinski odbor SPS u Surdulici predlaže Državnom veću tužilaca i Ministarstvu pravde da se v.f. osnovnog javnog tužioca u Vladičinom Hanu, Danijela Trajković, vanredno unapredi zbog bolje motivacije i uspešnije izborne kampanje u Surdulici“.

Ovako, naravno u ironičnom tonu, počinje samo jedno od petnaestak saopštenja za javnost Informativne službe surduličkih socijalista, koja od početka marta ove godine, uredno stižu na adrese lokalnih, ali i prestoničkih medija. U borbi sa naprednjacima i njihovim čelnicima, Opštinski odbor SPS ne bira oružje. Najčešće mete pravih rafala su Dragan Stevanović Boske, državni sekretar u Ministarstvu privrede i Boban Petrović, direktor Vlasinskih hidroelektrana.

Kompletan tekst možete pročitati pretplatom na elektronsko izdanje „Vranjskih“ preko www.novinarnica.net

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar