Posvećeni ateisti



Atheis Rap u Darkwood-u

Puna sala kluba kao u transu je satima uživala u moćnom zvuku rokenrola ove novosadske grupe, dok je većina učmalog i malovaroškog Vranja pratilo „Evroviziju“. E pa, oni koji te večeri nisu bili na koncertu Atheist Rap-a, zažaliće za time; pogotovo rokeri, ili oni koji se takvima predstavljaju



 



Atheis Rap u Darkwood-uKultni pank-rok bend, provokativnog imena za srpsko tradicionalno-konzervativno društvo, Atheist Rap, u subotu uveče je u Vranju, u kafe-bilijar klubu “Darkwood“, proslavio svoj 26. rođendan. Velika čast, s obzirom na biografiju grupe. Puna sala kluba kao u transu je satima uživala u moćnom zvuku rokenrola ove novosadske grupe, dok je većina učmalog i malovaroškog Vranja pratilo „Evroviziju“. E pa, oni koji te večeri nisu bili na koncertu Atheist Rap-a, zažaliće za time; pogotovo rokeri, ili oni koji se takvima predstavljaju.

Pank-rok grupacija Atheist Rap je osnovana 1989. godine u Novom Sadu. Punu afirmaciju su doživeli već debi albumom „Maori i Crni Gonzales“ (1993). Fanzinaškim i poluprivatnim kanalima album nalazi put do slušalaca na prostorima koji tada koncertno nisu bili dostupni bendu.

Kompletan tekst možete pročitati pretplatom na elektronsko izdanje „Vranjskih“ preko www.novinarnica.net

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar