Tata Žmurić u Parovima i kod nacvrckanog čika Milomira



Ilustruje: Bob Živković

Tata je rekao da je teta Tijana Ajfon tipičan član Srpske napredne stranke, dok je teta Maca Diskrecija tipičan direktor javnog preduzeća. Deda je rekao da je tata luđi od Zmaja od Šipova, a tata je rekao dedi da čika Aca sve više liči na Acu Diskreciju



 



Ilustruje: Bob ŽivkovićDragi Šarli,

Tata i deda su na Veliki petak složno farbali jaja, ali su se na Veliku subotu složno posvađali, jer je deda tvrdio da se kaže Vaskrs, a tata je tvrdio da se kaže Uskrs. Pa je onda došao komšija Tarabić koji je takođe rekao da se kaže Vaskrs, pa je mama podržala tatu i rekla da se kaže Uskrs, pa sam onda ja uključio televizor da vidimo kako se stvarno kaže, pa je na televizoru bio  čika Aca kod onog nacvrckanog čika Milomira, pa je čika Aca u jednom trenutku čestitao Vaskrs svim građanima, pa je onda nacvrckani čika Milomir čestitao Uskrs svim gledaocima, pa je onda tata uzeo ona ofarbana jaja i sat vremena gađao čika Acu na televizoru. A nekoliko puta je pogodio i onog nacvrckanog čika Milomira.

Ja sam bio srećan jer je tata pokazao da se stvarno popravio pošto je mami obećao da više neće bacati televizore kroz prozor kada na televizoru vidi čika Acu, a mama je rekla da se tata nije popravio jer je bacio na televizor svih 136 komada jaja koja smo spremili za Vaskrs, kako kažu deda i čika Aca, ili Uskrs, kako kažu tata i nacvrckani čika Milomir.

(preneto sa portala Cenzolovka)
Kompletan tekst možete pročitati pretplatom na elektronsko izdanje „Vranjskih“ preko www.novinarnica.net

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar