Porodične radosti



Totalna anestezija na anesteziji

Slavče Antanasković, dojučerašnji načelnik Službe anesteziologije optužuje kolegu Gorana Stankovića da je na pravdi boga podstakao i sa još nekim ljudima iz rukovodstva realizovao njegovu smenu ne bi li za načelnika doveli osobu po njihovom merilu. Stanković negira da je imao lični uticaj na ovu smenu, pa ni nameru da njegova supruga Branka nasledi Slavčeta, već da je namera bila da se u službu upumpa „sveža krv“



 



Totalna anestezija na anestezijiGoran Stanković, pomoćnik direktora Zdravstvenog centra (ZC) Vranje i specijalista anesteziolog, navodno je naumio pre mesec dana da na mesto načelnika bolničke Službe za anesteziologiju sa reanimatologijom postavi svoju suprugu, anesteziološkinju Branku. Dok Stanković takve glasine naziva najobičnijim izmišljotinama, o njegovim navodnim !!!!la finta!!!! potezima novinaru u pero govori smenjeni načelnik Slavče Antanasković.

– Očekivao sam prljavu igru – otkriva Antanasković – jer već godinu dana traje svojevrsni pritisak, čak mobing nada mnom od nekih ljudi iz rukovodstva bolnice, naročito od pomoćnika direktora Gorana Stankovića. Dodatni pritisak ogledao se u opstrukciji rada službe, rušenju mog profesionalnog ugleda, a sve da bi me bez ikakvog razloga smenili sa funkcije načelnika. Namera je bila da dovedu osobu koju su pokušali da dovedu.

Kompletan tekst možete pročitati pretplatom na elektronsko izdanje „Vranjskih“ preko www.novinarnica.net

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar