Konsultant ili biznismen



Jedan od najbližih saradnika i lični prijatelj bivšeg predsednika Kompanije Simpo, demantuje pisanje  da Tomić otvara firmu koja će se baviti prodajom nameštaja i uređivanjem enterijera. Ovaj sagovornik objašnjava da se Tomić uveliko sprema za savetnički posao u Vladi Srbije za razvoj i oporavak drvne industrije



 



Dragomir Dragan Tomić otvara privatnu firmu koja će se baviti prodajom nameštaja i opremanjem enterijera. U novoj firmi Tomić će biti suvlasnik – objavio je u utorak beogradski Blic.

U tekstu pod naslovom  „Tomić hoće da konkuriše Simpu“ ovaj dnevnik prenosi (navodnu?) izjavu predsednika Kompanije Simpo,do početka godine, gde ovaj otkriva da će u tu novu kompaniju, koja bi sa radom trebalo da počne tokom maja, biti uložen njegov i inostrani kapital. U ovom štivu spominje se i njegova supruga, Edit Tomić, koja bi, navodno, bila angažovana u firmi:

– Reč je o konzorcijumu u kome će pored mog kapitala biti uložen i strani novac. Prodavaćemo nameštaj i opremati enterijere, od stanova do hotela. Nije isključena ni proizvodnja –  kaže Tomić u tekstu koji se opružio na dve Blocove strane sa velikom fotografijom.

Kompletan tekst možete pročitati pretplatom na elektronsko izdanje „Vranjskih“ preko www.novinarnica.net

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar