Feniks u zlatu



, ,

Prošle subote u Aleksincu na Prvenstvu centralne Srbije karatisti Feniksa osvojili su dvanaest zlatnih, tri srebrne u ekipnoj i osam zlatnih, dve srebrne i dve bronzane medalje u pojedinačnoj konkurenciji, čime su stekli pravo da se nađu na takmičenju za prvaka države. Po tri zlatne medalje osvojili su: Bogdan Trajković, Staša Stošić i Emilija Jović, po dva zlatna odličja osvojili su: Vuk Jovanović, Luka Antić i Luka Jovanović. Po jedno zlatnu i jednu srebrnu medalju osvojili su: Nevena Novković, Jefimija Stamenković, Pavle Cvetković, Kristijan Jović, Petar Mančić, dok je David Jović osvojio srebrnu medalju. Bronzano odličje pripalo je Velini Stamenković, što je veliki uspeh s obzirom da je bila najmlađa takmičarka i da je u Aleksincu imala svoj prvi nastup.



 

USPEH KARATISTA VRANjA U JAGODINI



Zlatni Bogdan Stojković

Na prvenstvu Centralne Srbije koje je prošle subote održano u Sportskoj hali Jasa u Jagodini, karatisti karate kluba Vranje u oštroj konkurenciji preko četiri stotine takmičara u disciplini kate i borbe osvojili su jedno zlato, jedno srebro i jedno bronzano odličje. Zlatom se okitio Bogdan Stojković, srebrom Lazar Radić Djorđević, a bronzom Stefan Ristić. Svi oni osvojili su medalje u disciplini kate, dok je osmo mesto pripalo Davoru Bundalu.

 

PRVENSTVO SRBIJE U KROSU

Kristijan Stošić četvrti u Šapcu

Prošle nedelje u Šapcu, održano je prvenstvo Srbije u krosu na kome je učestvovalo preko tri stotine trkača. Poznati vranjski maratonac Kristijan Stošić osvojio je četvrto mesto, za dlaku mu je izmaklo pobedničko postolje. Kasnije je nadoknadio u ekipnoj konkurenciji, trčeći za atletski klub Mladost iz Užica sa kojima je osvojio prvo mesto.

KIK BOKS: SRBIJA OPEN U K – 1 STILU I KIK LAJT KONTAKTU

Srebro za Nedeljkovića i Cvetkovića

Minulog vikenda, u beogradskoj sportskoj dvorani ,,Šumice“ u konkurenciji 130 takmičara iz naše zemlje, Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Slovačke i Slovenije, Kik boks klubovi Vranje i Junior imali su tri predstavnika – Radomira Nedeljkovića, Miloša Cvetkovića i Slađana Dragišića. Radomir Nedeljković u kategoriji 67. kilograma u polufinalu savladao je Vladimira Stoičića iz kik boks kluba Kontrakor, a u finalu izgubio od Saše Stošića na poene 0:3 iz smederevskog kluba Kombat, pa se morao se zadovoljiti srebrnom medaljom. Srebrenog odličja dokopao se i drugi član ovog kluba – Miloš Cvetković, koji je u kategoriji 69. kilograma u disciplini kik lajt kontakt u polufinalu vrlo efektno savladao Branislava Mitrovića iz kik boks kluba Invikaktus sa 3:0, a u finalu doživeo poraz od makedonskog boksera Nenada Manojlovskog koji ga je savladao sa 3:0.
Predstavnik KBK Junior Slađan Dragišić u kategoriji 71. kilogram u disciplini K – 1 stil, ostao je bez medalje pošto je u četvrtfinalu poražen od Nikole Cimeše iz novosadskog kluba Roling koji ga je savladao sa 3:0. Mnogo bolje su prošli predstavnici kik boks kluba Vranje.
U subotu 21. marta, šest takmičara iz oba vranjska kluba odlaze u Kladovo gde će biti održano Prvenstvo centralne Srbije u kik lajt kontaktu za sve uzrasne kategorije.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar