Paralija za brušenje forme



Dinamo, Čeka ih Rim

DinamoPosle jednomesečnog rada na Gradskom stadionu i jednonedeljnih bazičnih priprema na Vlasinskom jezeru, fudbaleri vranjanskog srpskoligaša u nedelju ujutru otputovali su za Grčku, gde će obaviti završne pripreme pred predstojeću sezonu u Srpskoj ligi – grupa Istok.  U Paraliji fudbaleri Dinama odigraće pet kontrolnih utakmica. Prvi meč odigran je odmah po dolasku vranjskih fudbalera, i to sa prvoligašem Moravac Orion iz Mrštana, koji je završen 0:0. Uslediće potom još četiri meča do 2. marta kada se ekspedicija Dinama vraća kući. Generalna proba zakazana je za 8. mart, kada će Dinamo na stadionu Pamučnog kombinata ugostiti superligaša Radnički iz Niša.



EKSPEDICIJA

Na put je krenulo dvadeset i dva fudbalera. Ekspediciju čine: Nikola Vujanac, Dejan Jeftić, Bojan Andrić, Nenad Djurđević, Darko Boričić, Mladen Jezdić, Dušan Marković, Ivan Stojanović, Nikola Arsić, Srđan Ristić, Nikola Petrović, Vladimir Advigov, Nemanja Milosavljević, Asmir Misini, Milan Tasić, Nebojša Stajić, Nenad Trajković, Nikola Voinović, Žare Stanković, Marko Kostić, Vladan Vidanović, Vladimir Stojanović i Stefan Ristić. Stručni štab koji je krenuo na put čine: trener Vladimir Pantelić, pomoćnik Aleksandar Antić, trener golmana Tomislav Gligorijević, saradnik u stručnom štabu Milan Smiljanić, fizioterapeut Goran Mitrović i ekonom Dragan Andonov. Dva sata kasnije, posle odlaska fudbalera, put Grčke zaputili su se predsednik kluba Borivoje Antić i član gradskog veća Darko Filipović, koji će u Grčkoj boraviti do srede.

 



Čeka ih RimATLETIKA: VRANjSKI MARATONCI

U Rim preko Beograda

Ivan Stanković, Goran Jović, Siniša Stanković, Nikola Stamenković i Ninoslav Kostić, članovi Atletskog kluba Vranjski maratonci, učestvovali su na  Panorama maratonu u Beogradu, gde su, zajedno sa 350 takmičara iz cele Srbije, prošli kroz cilj, a već u nedelju 1. marta učestvovaće na maratonu i polumaratonu u Rimu. Nakon toga, u bogatom kalendaru takmičenja, vranjski dugoprugaši učestvovaće na trkama u Sloveniji, Crnoj Gori, Bugarskoj, Grčkoj kao i gradovima širom Srbije.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar