Zalet na Vlasini i u Paraliji



Prozivka u podne, Ceo tim pojačanja

Prozivka u podnePosle sedamdeset dana pauze, u ponedeljak 26. januara, tačno u podne na stadionu Jumka, Milan Dimoski šef stručnog štaba izvršio je prozivku igrača na koje računa za prolećni deo prvenstvene trke za bodove u Srpskoj fudbalskoj ligi grupa «Istok».  Tačno 25 fudbalera odazvalo se prozivci, a među njima i 11 pojačanja koja su pristigla u klub iz gotovo cele Srbije. Obraćajući se igračima, prvi čovek kluba Borivoje Antić je istakao:



Ceo tim pojačanja– Pred svima vama stoji ozbiljn rad kako bi klub po okončanju prolećne trke za bodove osvojio prvo mesto i plasirao se u Prvu fudbalsku ligu. Taj cilj koji smo započeli minule jeseni, moramo ostvariti uz vašu pomoć i zalaganje. Doveli smo ceo tim pojačanja i zajedno sa ostalima, nadam se, predstavljaćemo kolektiv koji će uspeti da prebrodi sve prepreke i domogne se prvoligaškog društva. Ovde ćete trenirati do 1. februara, sutradan pa sve do 9. februara bićete na pripremama na Vlasini, a od 20. februara do 3. marta svi ćete boraviti u Grčkoj, tačnije letovalištu Paralija, gde će biti obavljene završne pripreme. Od vas očekujem da opravdate poverenje koje vam ukazujemo i ostvarite istorijski cilj kojem svi težimo – zaključio je prvi čovek Dinama Borivoje Antić

POJAČANjA
U Dinamo je pristiglo jedanaest talentovanih i iskusnih fudbalera. Reć je o golmanu Nikoli Vujancu koji je stigao iz despotovačke Sloge, te fudbalerima Bojanu Andriću iz užičke Slobode, Nenadu Djurđeviću (Kolubara), Mladenu Jezdiću ( Bukovik iz Ražnja), Darku Boričiću (BSK Borča), Dušanu Markoviću i Asmiru Misini ( beogradski Hajduk sa Liona), Ivanu Stojanoviću ( Djerdap iz Kladova), Nemanji Kašikoviću (Palilulac), Radivoju Dunđeroviću (Palić) i Nikoli Petroviću ( Radnik iz Surdulice). Svi oni, zajedno sa starosedeocima – Žarkom Stankovićem, Markom Kostićem, Nebojšom Stajićem, Nenadom Trajkovićem, Ljubišom Demićem, Stefanom Ristićem, Nikolom Stojanovićem, Vladimirom Stojanovićem, Aleksandrom Stojkovićem, Nikolom Vojinovićem, Stefanom Jovićem i golmanima Dejanom Jevtićem i Milanom Vojinovićem, činiće formaciju od 25 igrača na koje će u prolećnoj sezoni računati šef stručnog štaba Milan Dimoski.



Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar