Milica Tasić najbolja u Srbiji



Milica sa peharom,

Milica sa peharomNa osnovu postignutih rezultata u minuloj godini, Streljački savez Srbije je Milicu Tasić proglasio za najuspešniju takmičarku u kadetskoj konkurenciji sa duplo više bodova od konkurentkinja. Visoko priznanje predato je mladoj vranjskoj kadetkinji u Beogradu. Milica je dvostruka šampionka Srbije u konkurenciji kadetkinja MK puškom, vicešampionka Srbije vazdušnom puškom i vicešampionka u nacionalnom kupu za kadetkinje pojedinačno. Pored toga, ona je član ekipe kadetkinja koja je prvak Srbije u kategoriji vazdušna puška.



 

SKIJANjE: MEMORIJALNI KUP «DjULBAS I KACE»



Od pahuljica do veterana

U okviru obeležavanja godišnjice oslobođenja Grada od Turaka, minulog vikenda na Besnoj kobili po peti put zaredom održan je memorijalni kup u skijanju «Djulbas i Kace». Ukupno 57 takmičara nadmetalo se u osam različitih kategorija, od pahuljica do veterana i to u alpskim disciplinama – spust i slalom.

Kod devojaka najuspešnije su bile Lenka Stanković, Kalina Pešić, Mia Dedinac, Anastasija Veselinović, Melanija Dedinac i Doroteja Stefanović. Kod muškaraca najbolje rezultate ostvarili su Sergej Mladenović, Andrija Djorđević, Dimitrije Stošić, David Djorđević, Branislav Stefanović, Milan Mladenović i Djorđe Dedinac. Kod pripadnika Vojske nenadmašan je bio vojnik Milan Marković.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar