Cilj nam je da sačuvamo drugo mesto



Prvoj prozivci treneru Milinkoviću odazvalo se 19 fudbalera. Klub su napustili Jeremić, Jakovljević, Ilić i Petković. Do 25. januara fudbaleri Radnika treniraće na terenima u Alakincu i Belom Polju, od 26. januara do 4. februara na Vlasin, a dan kasnije fudbaleri Radnika otputovaće za Ohrid gde će trenirati i igrati kontrolne utakmice pred šampionat koji počinje 7. marta

Prozivci nisu prisustvovali Jeremić, Jakovljević, Ilić i Petković koji su u potrazi za novim angažmanom. U Radniku očekuju pojačanja, čija će se imena znati do kraja nedelje. Šef stručnog štaba Mladen Milinković  kao i uprava kluba imaju jasan cilj, a to je da Radnik bar zadrži drugu poziciju na tabeli i time stekne pravo da se direktno plasira u Jelen super ligu. Pripremni period biće vrlo naporan, a šta konkretno čeka igrače trener Milinković kaže:



– Ovo je za sve fudbalere istorijska sezona da zlatnim slovima budu upisani u istoriju surduličkog fudbala, ostvarujući san svih generacija da se plasiraju u Jelen super ligu. Ulog je veliki. Mene raduje lepa atmosfera koja vlada od prvog dana. Cela varoš je uz nas, optimista sam – istakao je Milinković.

KONTROLNI MEČEVI U MAKEDONIJI
ČAČANSKI BORAC PRVI TEST
Tokom dvonedeljnih priprema u Ohridu, fudbaleri Radnika najpre će odigrati susret sa superligašem Borcem iz Čačka 7. februara, četiri dana kasnije sa makedonskim superligašem Renovom, a 17. sa ivanjičkim Javor Matisom. Uprava kluba uveliko kontaktira i sa drugim ekipama, pa je sasvim izvesno da će Surduličani odigrati još nekoliko mečeva.



Izbor najboljih u surduličkom sportu
Svi sportisti sutra uveče okupiće se u Kristalnoj sali Hotela Srbija, gde će biti poznati najbolji pojedinci i kolektivi za minulu 2014. godinu. Tradicionalnom skupu, pored sportista, prisustvovaće i čelnici lokalne samouprave, kao i predstavnici javnog i društvenog života opštine Surdulica. Specijalni žiri proglasiće najbolje u pojedinačnoj i kolektivnoj konkurenciji, a biće poznati i najbolji u kategoriji do 16 godina. Biće proglašene i sportske nade, sportski stručnjaci i treneri koji su obeležili  2014.

 

FUDBAL: DINAMO OD PONEDELjKA NA PRIPREMAMA

Dimoski proziva tačno u podne

Posle dva meseca pauze, u ponedeljak 26. januara u 12 časova, trener Milan Dimoski zakazao je prozivku fudbalera. Okupljenim igračima šef stručnog štaba izložiće plan priprema koje će se odvijati u fazama. Kako je predviđeno, ekipa će nedelju dana provesti na terenu stadiona Jumka, potom se ide na desetodnevne pripreme na Vlasinu, a u poslednjoj fazi planirano je da ekspedicija ode na dvonedeljne pripreme van zemlje, najverovatnije u Ohrid. Uporedo bi se igrale kontrolne utakmice do početka šampionata 15. marta. Zvanično, niko od igrača iz minule sezone nije zatražio ispisnicu, pa se očekuje da svi budu na prvom okupljanju, a nema sumnje da će tu biti i novih lica, s obzirom da uprava kluba, na čelu sa predsednikom Borivojem Antićem, uveliko radi na pojačanjima.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar