Vranjancima tri zlata



Pesnice od zlata, Budućnost vranjskog sporta

Pesnice od zlataVranjski kik bokseri osvojili su tri zlata na Prvenstvu centralne Srbije u ful kontaktu za sve uzrasne kategorije, od pionira do seniora, u konkurenciji 76 takmičara iz šesnaest klubova. Prvo zlato osvojio je pionir Marko Dimčić u kategoriji + 47 kilograma. Druga zlatna medalja pripala je senioru Fazliji Redžepiju koji se borio u kategoriji 57 kg B klasa, a treći osvajač zlata je Slađan Dragišić, takođe senior, koji se borio u A klasi. Bez medalje ostao samo senior Dejan Mladenović u kategoriji 71 kg B klasa, koji je ispao još u uvodnim borbama.



NEDELjKOVIĆ POD ZASTAVOM SRBIJE
Vranjski reprezentativac Radomir Nedeljković u ponedeljak ujutro otputovao je sa ostala 23 reprezentativca Srbije u španski Bilbao, gde se od utorka 21. pa sve do nedelje 26. oktobra održava Prvenstvo Evrope za seniore u disciplinama lou kiku i K – 1 stilu. Inače, na ovom šampionatu iz 29 zemalja učestvuje ravno 480 takmičara, a među njima i jedini Vranjanac Nedeljković od koga selektor Neca Milošević očekuje neku od medalja.

 



Budućnost vranjskog sportaKARATE: MEDjUNARODNI TURNIR «TROFEJ BUŠIDO KUP 2014» U LESKOVCU

Zlatni Mitov, Ristić i Zupančić

Luka Mitov koji se okitio zlatnim medaljama u disciplinama borbe i kate. On je, pored toga proglašen za najboljeg takmičara, dok su u katama zlatno odličje poneli Stefan Ristić i Balša Zupančić na takmičenju u Leskovcu, u konkurenciji 500 takmičara iz 35 klubova iz Srbije, Makedonije i Crne Gore. U katama srebrno odličje poneli su Jelena Stanković i Ognjen Majkić. Bronzu u disciplini kate osvojili su Vanja Ilić i Ognjen Stojanović.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar