Zlato za Tamaru i Vuka



Još jedan uspeh vranjskih karatista, Zadovoljni postignutim rezultatima,

Još jedan uspeh vranjskih karatistaNa tradicionalnom UNSU OPENU 2014, koji je održan prošle subote u Leskovcu, učestvovalo je rekordnih 250 karatista iz 27 klubova u zemlji. Iz karate kluba Vranje nastupilo je osam karatista, a iz karate kluba Feniks četiri takmičara. Najbolja učenica trenera Ratka Krstića Tamara Misirlić osvojila je zlatnu medalju, a zlatom se okitio i Marjan Janković. Bronzana odličja osvojili su Mladen Tasić, Nikola Stojnev, Strahinja Antić, Stefan Ristić, Dušan Goranović i Milica Goranović. U međuvremenu, iz nacionalnog karate saveza karate klubu Vranje stigao je dopis da njihovi članovi Marjan Janković, Balša Zupančić, Bogdan Stojković, Luka Mitov, Milan Veselinović, Marija Blagojević, Petar Ilić i Petar Mihajlović učestvuju pod zastavom Srbije na svetskom šotokan šampionatu i svetskom kohai kupu, koji se održava u poljskom gradu Dobrova Gornica od 10. do 12. oktobra ove godine.



Iz Karate kluba Feniks na četvrtom karate turniru u Leskovcu učešće je uzelo četiri takmičara koji su ukupno osvojili pet medalja. Najbolji karatista Feniksa Vuk Ivanović osvojio je i zlatnu i srebrnu medalju, dok su Nemanji Stankoviću, Jovanu Mančiću i Petru Milenkoviću pripala bronzana odličja. Iz ovog kluba koje vodi trener Slavica Nikolić, očekuju dopis iz nacionalnog karate saveza za učešće njihovih takmičara na prvenstvu sveta i kohai kupu koji se održava u Poljskoj.

 



Zadovoljni postignutim rezultatimaKIK BOKS: PRVENSTVO CENTRALNE SRBIJE U LOZNICI

Vranjancima zlato, dva srebra i bronza

U žestokoj konkurenciji stotinak takmičara iz dvadesetak klubova, vranjski kik bokseri osvojili su ukupno četiri medalje u velikoj dvorani Sportske hale «Lagator» u Loznici. Zlatom se okitila u seniorskoj konkurenciji Milica Mirković koja se borila u kategoriji 48 kilograma. Srebrne medalje osvojili su junior Fazlija Redžepi (60 kg) i pionirka Natalija Jovičić koja se borila u kategoriji plus 47 kg. Junior Jovan Janković u kategoriji 54 kg osvojio je bronzanu medalju. Treneri vranjskih kik boksera Igor Mladenović i Vedran Tašković ističu da su zadovoljni postignutim rezultatima na šampionatu u Loznici i najavljuju nova odličja na šampionatima države koji slede.

RADOMIR NEDELjKOVIĆ POZVAN U REPREZENTACIJU
Selektor Neca Milošević sutra put Tare vodi 22 kandidata za sastav naše reprezentacije koja će učestvovati na prvenstvu Evrope u lou kiku koje će se održati od 18. do 25. oktoobra u španskom gradu Bilbao. Među kandidatima za reprezentativni dres je i vranjski kik bokser Radomir Nedeljković:
– Nedelju dana zajedno sa klupskim drugom Milošem Cvetkovićem, koji mi je bio sparing partner, boravio sam na Besnoj kobili, a već sutra ujutro sa ostalim reprezentativcima putujem na Taru, gde selektor Neca Milošević obavlja završne pripreme za odlazak na prvenstvo Starog kontinenta. Fizički sam spreman i iskreno se nadam da ću se naći na spisku putnika za odlazak u Španiju na prvenstvo Evrope.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar