Rambo oduševio Vranjance



Sportski prijatelji, Rambo Petković dobija Dinamov dres

Sportski prijateljiVETERANI DINAMA – VETERANI RADNIČKOG 3:8 (1:2)



Igrano na stadionu Pamučnog kombinata Jumko. Gledalaca: 500. Sudija: Jovan Djorđević (Vranje). Strelci: Dejan Osmanović u 30. Novica Stojanović u 46. i Dejan Anđušević iz jedanaesterca za veterane Dinama, a Dejan Petković u 7, Dalibor Mitrović u 15, 22. i 60, Zoran Benić u 36, Goran Stoiljković u 64. i 67. i Zoran Petrović u 75. minutu za veterane Radničkog.

Rambo Petković dobija Dinamov dresVETERANI DINAMA: Žikica Ristić, Branislav Stošić, Dimitrije Stošić, Žika Nikolić, Marjan Djorđević, Davor Tasić, Slađan Tomić, Nenad Jakšić, Dejan Osmanović, Goran Jović, Dejan Pandić. Igrali su još: Zoran Filipović, Dragan Antanasijević, Dragan Stojanović, Aleksandar Antić, Miško Veljković, Igor Stefanović, Novica Stojanović, Saša Tojagić, Dejan Anđušević, Vladica Tasić i Dragan Mladenović . Selektor Jova Ristić.



VETERANI RADNIČKOG: Zoran Vasković, Predrag Stamenković, Nenad Stamenković, Miodrag Jovanović, Žarko Radonjić, Slobodan Miletić, Vojkan Kuzmanović, Vladislav Grozdanović, Goran Stoiljković, Dejan Petković, Dalibor Mitrović. Igrali su još: Zoran Petrović, Aleksandar Jovanović, Zoran Benić, Siniša Trojanović, Mihajlo Milosavljević i Miloš Bataveljić. Selektor: Goran Stoiljković.

Veliko prijateljstvo započeto osamdesetih godina prošlog veka, kada su u čuvenom «Realu sa Nišave» igrali fudbaleri iz Vranja Nenad Jakšić, Dragan Antić Recko, Dragan Stojanović Firga i pokojni Goran Antić Kapa, sa znamenitim fudbalerima Radničkog iz Niša koje su predvodili Stoiljković, Petković, Grozdanović, Kuzmanović, Miletić, Radoljić, Jovanović, Stamenković i Vasković, traje do današnjih. Susret je upriličen u ponedeljak 22. septembra na stadionu Jumka. Blizu 500 gledalaca uživalo je u potezima majstora fudbala, a najviše Dejana Petkovića Ramba koga su klinci opsedali posle susreta da im da autogram i da se slikaju sa njim. Pre susreta, koordinator mlađih selekcija u FK Dinamo Jova Ristić uručio je Dejanu Petkoviću dres Dinama, a po završetku veterani Dinama i Radničkog u restoranu Dvor družili su se do kasno u noć.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar